Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
814
De la 07 Ianuarie 2003
111348466

Flutur goleşte de conţinut raportul primarului Portariuc

  • 6 September 2013, 23:00
Preşedintele Partidului Democrat Liberal Botoşani, Cătălin Flutur, a criticat vineri în termeni foarte duri raportul primarului municipiului, Ovidiu Portariuc, pecare l-a catalogat drept o minciună din scoarţă în scoarţă.
Pentru neadevărurile înserate în raport, edilul şef ar fi, potrivit şefului PDL, pasibil de o pedeapsă destul de aspră dacă s-ar lua în calcul „ abuzul de încredere în formă continuat㔠de care Ovidiu Portariuc s-ar face vinovat prin neadevărurile tipărite în broşurica cu titlu de raport de activitate.
Fostul primar, Cătălin Flutur, a precizat că nu-i reproşează succesorului său eşecul unui an de mandat, ci mai degrabă faptul că îşi arogă realizări notabile care sunt contrazise de realitate.
„Un an de zile am aşteptat ca cei care au venit la conducerea Botoşaniului să înveţe. Un an de zile au avut circumstanţe atenuante, că nu ştiu, o să înveţe, şi lucrurile o să meargă, am crezut eu, spre binele botoşănenilor. Am constatat foarte, foarte multe deficienţe.
Am spus că la un an de guvernare USL la Botoşani vom scoate o carte neagră a guvernării USL la nivel de judeţ, iar la municipiu a guvernării PSD. Există acest lucru şi e destul de consistent pentru că am avut ce să scriem. Marea noastră problemă este că nu am găsit bani publici să tipărim, cum a făcut domnul primar, un raport de activitate după un an de zile în care, să mă ierte Dumnezeu, nu ştiu ce putea să scrie că a înfăptuit în Botoşani”
, a precizat Cătălin Flutur.
Preşedintele PDL Botoşani a sancţionat şi secretomania care s-a instalat la Primărie, care s-ar putea traduce ca un afront adus botoşănenilor care şi-au pus încrederea în Ovidiu Portariu. „Totul este secret la Primăria Botoşani, iar undeva prin raport se vorbeşte de transparenţa Primăriei Botoşani. Să cheltuim nişte bani pentru a nu spune nimic concret mi se pare o ofensă adusă botoşănenilor”, a adăugat Cătălin Flutur.
Flutur. Şi consilierul USL, Mihai Tincu, a cerut vineri în conferinţa de presă a PSD, desecretizarea informaţiilor legate de SummerFest, pentru a demonta orice acuzaţie din partea Opoziţiei şi a celor care susţin că în cadrul instituţiei menţionate ilegalitatea este la ea acasă. Acesta a precizat că va sustine o interpelare în care va solicita reprezentanţilor Primăriei Botoşani detalii un raport legat de firma care a organizat Summer Fest 2013.
„În cadrul viitoarei Şedinţe de Consiliu Local voi cere detalii legate de costuri. Vor fi prezentate de factorii de specialitate din Primărie pentru ca toata lumea să cunoască detaliile. Vor fi întrebări şi discuţii la capitolul interpelări şi din partea celorlalţi consilieri”, a declarat Mihai Tincu. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: ;ariaj regretat tardiv
Războiul împotriva românilor din Italia continuă
* "România, bestia neagră a Europei. Să-i expediem pe toţi românii acasă!"
Scrisoare deschisă către Brigitte Bardot, din partea unei cititoare
Ar trebui să vă întrebaţi de ce trebuie să moară copiii noştri pentru câinii dumneavoastră
Au cerut demisia Guvernului şi a Parlamentului
Modificare importantă în noul an şcolar
Botoşani/Video: Copil de 4 ani salvat de haita de câini de un canal
Ioan Rotundu
Cătălin Flutur demască prostiile administraţiei Portariuc
Proiect la Răchiţi
Sancţionează lipsa de reacţie a autorităţilor în problema câinilor
Câştigătorii taberei de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Televizorul piroman
Modern Calor: Comunicat umplere instalații
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă