Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
23401
De la 07 Ianuarie 2003
76660873

Flutur îşi pregăteşte demisia

  • dar mai întâi curăţă partidul de balastul uman
  • 24 November 2009, 23:00
Rezultatele dezastruoase înregistrate la Botoşani de către Partidul Democrat Liberal, în cursa pentru preşedinţie a lui Traian Băsescu, au produs supărare maximă în rândul membrilor marcanţi ai formaţiunii. Preşedintele PD-L Botoşani, Cătălin Flutur, a declarat ieri că este gata să-şi asume întreaga responsabilitate a situaţiei şi dacă data de 6 decembrie nu-l menţine pe Traian Băsescu la Cotroceni îşi va da demisia.
„Am considerat tot timpul şi am încercat să fac din Botoşani un oraş european şi îmi doresc ca toţi botoşănenii să ajungă să gândească ca acei din vestul ţării. Îmi voi asuma în totalitate rezultatul alegerilor, iar dacă după turul doi, rezultatele nu vor fi aşa cum ni le-am dorit noi, îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte al PDL. pentru că este un gest de onoare pe care trebuie să-l facă toţi cei care nu au performanţe undeva” a spus Cătălin Flutur.
Viceprimarul Florin Ghiorghiţă, preşedintele Organizaţiei Municipale Botoşani, este decis la rândul său să renunţe la funcţia politică în cazul în care Traian Băsescu nu câştigă alegerile prezidenţiale. În calitatea sa, acesta susţine că este normal ca atunci când se obţin nişte rezultate, fie acestea bune sau rele, într-o echipă meritele, dar şi responsabilitatea, să aparţină deopotrivă,
„Suntem bărbaţi şi ne asumăm orice faptă bună sau rea pe care o facem. Nu se poate să continui în aceeaşi formulă în momentul în care nu ai rezultate. rezultate. Va fi cu siguranţă cazul ca cineva să îşi dea demisia. Sunt ferm convins că în turul al doilea judeţul Botoşani va redeveni portocaliu. Dacă nu, ne vom da demisia în bloc”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

PDL-işti de conjunctură sunt eliminaţi
Preşedintele Partidului Democrat Liberal Botoşani, Cătălin Flutur a declarat că propune Biroului Permanent Judeţean al PDL şi unor Birouri Permanente Locale retragerea sprijinului politic unor membri de partid care nu s-au achitat de sarcinile trasate.
„Şi aici voi cere retragerea sprijinului politic pentru Viorel Alexandru, pentru doi consilieri locali Mihai Vieru şi Lucel Butnariuc. Voi cere retragerea sprijinului pentru un consilier judeţean, Timotei Cîrligeanu, pentru un consilier local de la Curteşti, Florin Aconstantinesei şi pentru o serie de persoane pe care le-am sprijinit politic pentru ocuparea unor funcţii la unele instituţii deconcentrate. Este vorba aici despre domnul Gabriel Amitrului, Ioan Constantin, domnişoara Rodica Zelincă, Teodor Harabagiu. Le reproşez neimplicarea în procesul campaniei electorale”, a spus Cătălin Flutur.
Acesta a dezvoltat o singură situaţie dintre cele menţionate, cea a lui Viorel Alexandru, care s-a ocupat de o singură comună, cea natală, de unde a scos un procent de 8 la sută. „Nu voi pleca din PDL, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte. Nu mi-a sugerat şi nu mi-a cerut nimeni, cred că aşa ar trebui să se întâmple” a ţinut să precizeze preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur. (Lavinia Preda)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Acţiunea 2012: un proiect european al naţiunii române
riscul împotmolirii în sistem
Traian Băsescu şi-a zdrobit contracandidaţii în Basarabia
Dorin Chirtoacă solicită mai multe secţii de votare pentru turul doi
2.888 este numărul alegătorilor din Grecia
Marketing marca Ioan Manolache
Ţara în care nu merită să faci nimic pentru nimeni
Ateneul Tătăraşi Iaşi pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”
Crap cu legume la cuptor
Cele trei dorinţe ale poliţistului
Şapca lui Iliescu
Visul lui Putin
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, miercuri, 25 noiembrie
Centralele achiziţionate de municipalitate îşi aşteaptă beneficiarii
În curând, botoşănenii din cartierul Tulbureni vor avea gaz metan
Criză, dar nu pentru drumari
Pedeliştii au dormit chefuiţi, iar pesediştii au lucrat pentru ei
Secretul puterii PSD
Ioan Rotundu
Medicii de familie vor să câştige pe seama gripei
În timp ce înregistrăm morţi, gripa a devenit secret de stat
Minivacanţa şcolară forţată va fi de fapt muncă patriotică
Numai vaccinarea ne va scăpa de gripă
Tradiţia de a se căsăpi între ei este respectată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă