Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7201
De la 07 Ianuarie 2003
87510070

Forţa civică Boptoşani: Comunicat de presă

  • 25 March 2014, 23:00
Astăzi este un moment aniversar, unul în care cetățenii trebuie să își îndrepte atenția și recunoștința către dumneavoastră.
Polițiștii sunt o componentă a sistemului imunitar al societății, cel de apărare împotriva răului și fărădelegii. Când vine vorba de sentimentul de siguranţă, gândul ne duce instinctual la poliţişti. Misiunea dumneavoastră este să le garantaţi cetăţenilor acest sentiment, de încredere că cineva este aproape de ei atunci când au nevoie de asta.
Am fost alături de dumneavoastră pe timpul celor două mandate de prefect și atunci când am deținut funcție de conducere în Ministerul de Interne. Ştiu că munca dumneavoastră nu e uşoară şi că nu aveţi efective şi dotări suficiente. Cunosc privațiunile cu care vă confruntați și sacrificiile pe care le faceți în efortul de a vă îndeplini misiunile.
În aceste condiții, cred că trebuie să existe un răspuns pe măsură și din partea societății. Aceasta, înainte de a cere, trebuie să mai și dea.
Polițistului îi trebuie legi care să-l ajute în munca sa și are nevoie de protecție în fața infractorilor, tot mai bine dotați și organizați. Polițistul are nevoie de respect. Vă asigur că, în calitate de deputat, membru al Comisiei de Apărare, Siguranță Națională și Ordine Publică, sunt încă alături de dumneavoastră și voi sprijini toate proiectele menite a vă face munca mai ușoară și mai eficientă.
Ați reușit, prin eforturi proprii, să schimbați imaginea generală a Poliției într-una de trend pozitiv. Ați recâștigat încrederea cetățenilor și pentru asta vă felicit. În încheierea acestui mesaj vă dau și un sfat - stați deoparte de politică dar foarte aproape de cetățean.
La mulți ani, sănătate, putere de muncă şi cât mai multe împliniri profesionale!
Deputat
Cristian Constantin ROMAN
Comisia de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sute de copii au cerut, ieri, adulților să nu mai otrăvească planeta
Trei pentru ,un ,, rol” la Teatrul ,,Mihai Eminescu”
Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti
15 tone de furaje distruse din joacă
Noul subprefect, Gelu Țigănucă, a depus jurământul
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Remediu ardelenesc
Reţeta zilei: Pulpp de miel la cuptor
Botoşani: Demiterea lui Airimiţoaie a stârnit nemulțumirea liberalilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă