Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
819
De la 07 Ianuarie 2003
122886468

Fotbal mic, cu năbădăi, plin de scuze şi acuze şi-arbitraje de doi lei

  • 3 May 2010, 23:00
Nici nu ştii ce să crezi! Acum echipele noastre de fotbal, cele din perimetrul Flămânzi / Frumuşica mai exact, fac nişte meciuri de mai mare dragul (inclusiv între ele), acum trântesc cu oiştea-n gard, „colectând” nişte rezultate care te fac să te gândeşti serios să nu mai calci niciodată la un meci de fotbal din categoria „onoare”. Dar cum oscilaţia de formă e boală lungă la jucătorii locali, să vedem cum au stat lucrurile în ultimul timp în cea de-a V-a etapă a returului Ligii a V-a, Seria Sud, a Campionatului Judeţean de Fotbal.
După două meciuri foarte bune, în care au învins în deplasare, cu 2 la 1, echipa din Zoiţani, urmat de un excelent 3 la 3 acasă, cu cei din Truşeşti, una dintre cele mai în formă a momentului, partidă în care golul egalării a fost primit în ultimul minut de joc, jucătorii de la „Gloria” Frumuşica au capotat duminică, pe stadionul din Hlipiceni, cu 1 la 5, într-un meci care, conform afirmaţiei făcute de antrenorul Ştefan Bălăşanu, a semănat ca două picături de apă cu cel pierdut în faţa echipei din Flămânzi.
„Echipa este bună, nimic de zis, dar şi noi am stat pe ei mai bine de o repriză. Am primit un gol aiurea, am egalat, şi am ieşit la atac, dar, împotriva cursului jocului, fotbaliştii din Hlipiceni au primit cadou un gol inventat de un tuşier de 16 ani, motiv pentru care, la următoarea şedinţă a AJF Botoşani, voi ridica din nou, în mod serios, problema arbitrajelor. Practic, portarul nostru a prins balonul şi a căzut cu el pe linia de tuşă, dar arbitrul respectiv l-a văzut în poartă şi a acordat gol. A fost momentul psihologic al meciului, în urma căreia apărarea s-a dezechilibrat şi rezultatul a fost cel pe care îl ştiţi”, ne-a spus Ştefan Bălăşanu supărat de faptul că, din cauza problemelor de arbitraj, echipa sa a pierdut două puncte în etapa trecută şi cel puţin unul acum.
În celălalt capăt al judeţului, la Iacobeni, echipa “Flacăra Flămânzi” a fost învinsă greu, la limită, cu 1 la 0, într-un meci în care, conform aşteptărilor, s-a lovit, s-a faultat, s-a huiduit, au fost proferate ameninţări, căci jucătorii de acolo nu acceptă înfrângerea pe teren propriu şi fac tot ce este nevoie să evite acest lucru, deseori apelând la durităţi şi la mijloace care n-au nici o legătură cu fotbalul.
În aceste condiţii, echipa antrenată de Aurel Slobodeanu îşi vede compromise, ca şi anul trecut, şansele de promovare în divizia superioară. Doar jocul rezultatelor din grupă şi restul meciurilor rămase câştigate obligatoriu ar mai putea să aducă formaţia din Flămânzi pe locul secund al Seriei Sud, cel în care se joacă barajul pentru promovare în Liga a IV-a. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Alcoolul a tras de volan
Comuna unde hoţii de găini au devenit amintire
A dansat pe morminte
Geniştii botoşăneni – mereu în linia întâi
Berceanu vrea taxe auto mai mari, să "geamă toţi ăştia cu Q7"
Bucureştenii vor eutanasierea câinilor agresivi şi bolnavi
Cinci minute petrecute în parc pot face minuni pentru psihic
Moţiunea PSD pe tema pensiilor militare a fost respinsă de Senat
Politia cercetează birourile fiului lui Voronin
unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Moldova
Un nărav al puterii, dar toate astea se plătesc
Horoscop
Bancul zilei: Numai Ion putea da o astfel de replică
S-au stabilit criteriile de acreditare a spitalelor
Vor îndura un calvar şi mai mare
O evaluare hotărâtoare pentru viitorul lor
Pe urmele hoţilor de betoane ale CF Dângeni – Vlăsâneşti
Grenadă descoperită în grădina unui botoşănean din Mihăileni
Două incendii în aceeaşi comună izbucnite în mai puţin de o oră
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog