Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3602
De la 07 Ianuarie 2003
122575541

”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

  • 17 May 2009, 23:00
Sâmbăta, 16 mai, emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a fost lider incontestabil de audienţă şi a adunat în faţa micilor ecrane în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 21.59, aproape două milioane de telespectatori din întreaga ţară curioşi să vadă transformările extraordinare a două persoane care au scăpat de complexe fizice. Pe publicul din mediul urban, Pro Tv înregistra in minutul său de aur, de la ora 21.59, 9,5 puncte de rating şi 22,6 % cota de piaţă, în vreme ce în acelaşi minut Antena 1 înregistra doar 4,7 puncte de rating şi 11,1 procente din cota de piaţă.
Emisiunea prezentata de Victor Slav s-a plasat pe locul întâi în topul preferinţelor telespectatorilor pe întreaga sa durată, Pro Tv fiind lider de piaţă pe publicul din mediul urban cu o audienţă medie de 5,0 puncte de rating şi 13,5 % cota de piata. Pe locul al doilea s-a situat Antena 1 care, în intervalul orar 20.30-22.04 în care Pro Tv a difuzat emisiunea ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a inregistrat, pe acelaşi public din mediul urban, 4,3 puncte de rating si 11,6 % cota de piata. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro Tv fiind lider de audienţă cu 4,1 puncte de rating şi 14,6 procente din cota de piaţă, urmat pe locul al doilea de Antena 1 cu 3,4 puncte de rating şi 12,0 cota de piaţă.
Sâmbătă seara, la Pro Tv, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a reuşit să redea speranţa unui tânăr de 20 ani, care s-a născut cu defecte fizice accentuate ce îi făceau existenţa un chin. Costeluş Mocanu este din Galaţi şi s-a născut cu o malformaţie congenitală care a făcut ca în timp nasul lui să crească strâmb, cu o vizibilă deviaţie de sept şi o cocoaşă inestetică. Din această cauză cauză respiraţia i-a fost îngreunată, fiind nevoit să respire mai mult pe gură. Pe lângă aceste probleme, băiatul avea un grav defect şi la ochi, el neputând să îşi deschidă pleoapele la capacitatea lor maximă şi având astfel un câmp vizual mai restrâns decât ceilalţi oameni.
”Frumuseţe pe muchie de cuţit” i-a întins însă o mână tânărului de 20 ani. În sala de operaţie, bisturiul precis al medicilor specialişti a corectat problema pe care băiatul o avea la nas, dar şi defectul pleoapelor. În urma operaţiilor de rinoplastie şi corectare a deviaţiei de sept, dar şi a intervenţiilor în zona pleoapelor, tânărul priveşte viaţa cu alţi ochi: are mai multă încredere în el, nu mai este complexat, poate respira cu uşurinţă şi, mai ales, atunci când merge pe stradă nu îşi mai doreşte să fie invizibil, aşa cum se întâmpla înainte de transformare.
Şi pentru Indira Toderel, femeia de 42 de ani din Târgu Mureş (foto – înainte şi după operaţie), viaţa a căpătat un alt sens. Femeia îi povestea lui Victor Slav înainte să ajungă la întâlnirea cu medicii că dintotdeauna a fost complexată de aspectul său fizic. De când se ştie şi-a urât nasul şi tocmai de aceea s-a ferit de ceilalţi oameni. Dorinţa de a scăpa însă de aceste complexe a fost mai mare decât orice emoţie, teamă sau nelinişte dinainte de operaţie. Femeia a învins toate aceste stări şi a suportat cu mult curaj dorul de cei dragi. Toate pentru a căpăta schimbarea fizică pe care şi-o dorea de atâta timp, astfel încât să fie o femeie încrezătoare, sigură pe ea, care nu se teme să se uite în ochii celorlalţi.
În următoarea ediţie, din 23 mai, ultima din acest sezon, telespectatorii Pro Tv vor avea parte de o ediţie best of cu cele mai spectaculoase transformări şi cele mai emoţionante poveşti de viaţă. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Johannes va fi călcat de un buldozer de 15 tone la ”I.Real”
Obuzul de la Bobuleşti putea exploda oricând
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 18 Mai
Horoscop
Ţăranul şi norocul ratat
Are 24 de ani, este deşteaptă şi vrea...
Comentariul comentariilor LXXVIII
(Ioan Rotundu)
Grătar de miel marinat în sos de iaurt
Jaf pe seama banului public la SPADSZA, aflat în subordine CLM Botoşani
Românul şi iarba verde
Geoană i-a dezamăgit adânc pe voroneni
Ţâbuleac încă mai crede în promisiunea cu fondurile europene
Investiţiile îşi urmează cursul chiar şi în vremuri de criză
Cu strategii durabile treci puntea!
Antonescu şi Geoană i-au dezamăgit pe botoşăneni
Ioan Rotundu
Guvernul Boc a subtilizat şi „coşul minim”
CAS Botoşani va fi integrată într-un sistem informaţional naţional
Soţia şi copilul îi sunt morţi, iar dreptatea este prea departe ca să ajungă la ea
Tezele cu subiect unic la Limba şi literatura română sunt cu bucluc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog