Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11990
De la 07 Ianuarie 2003
108548631

Frumuseţe pe muchie de cuţit

  • 3 May 2009, 23:00
Editia de simbata, 2 mai, a emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit” a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 23.17 aproape un milion saptesute de telespectatori din intreaga tara curiosi sa vada transformarile a doua femei ale caror complexe le-au marcat copilaria. Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, Pro Tv inregistra in minutul sau de aur de la ora 23.17 – 9,8 puncte de rating si 30,2% cota de piata.
Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” prezentata de Victor Slav s-a plasat in topul preferintelor telespectatorilor Pro Tv, fiind lider de audienta pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cu o audienta medie de 6,9 puncte de rating si 18,9% cota de piata. Pe locul al doilea s-a situat Antena 1 care, in perioada in care Pro Tv a difuzat emisiunea ‚Frumusete pe muchie de cutit” (21.53-23.21) a inregistrat 6,6 puncte de rating si 18% cota de piata.
Elena Tiţoiu şi Loredana Teodorescu sunt două femei care au reuşit sâmbătă seara, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, să învingă complexe fizice cu care se luptau încă din copilărie. Pentru ele, întâlnirea cu medicii specialişti şi stiliştii a însemnat o nouă şansă. Victor Slav le-a fost alături celor două femei pe tot parcursul transformării lor şi le-a însoţit la întâlnirile periodice cu medicii, dar şi la revederea emoţionantă cu familia.
Elena Tiţoiu (foto: înainte şi după operaţie) povestea povestea înainte de transformare că defectele fizice în ceea ce priveşte nasul, dantura, sânii, dar şi colăcelul format în jurul taliei nu îi dau pace. Astfel că vestea pe care i-a adus-o Victor Slav, gazda emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, i-a întărit speranţa că lucrurile se pot schimba. Ceea ce s-a şi întâmplat! În urma operaţiilor de rinoplastie, liposucţie, dar şi implant mamar şi botox, Elena se simte o femeie atrăgătoare şi împlinită. Este, aşa cum a visat dintotdeauna, o mămică frumoasă şi o soţie plină de încredere, care nu se mai teme să interacţioneze cu ceilalţi.
Şi Loredana Teodorescu a strălucit la întâlnirea cu familia sa. Ochii trişti în care se citea suferinţa provocată de complexele fizice sunt acum plini de fericire. O fericire pe care numai încrederea în sine o poate da. Loredana i-a povestit lui Victor Slav că probleme sale se trag de la o căzătură în urma căreia s-a ales cu o fisură nazală. Soluţia a venit odată cu o operaţie la nas, dar şi o serie de intervenţii în zona buzelor, a sânilor, a abdomenului şi a şoldurilor, în urma cărora Loredana poate zâmbi bucuroasă.
În ediţia următoare, care va fi difuzată la Pro Tv pe 9 mai de la ora 20.30, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” va pune sub lupă povestea unei constănţence care visează să îşi recapete feminitatea prin reconstrucţia unui sân şi povestea unei femei pentru care variaţiile de greutate au devenit un adevărat coşmar. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Căile justiţiei sunt mai încurcate decât ale Domnului
dacă ai bani, eşti bogat, judecătorii îţi vor da şi dreptate, chiar dacă nu ţi se cuvine
Comentariul comentariilor XLIX
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Ciolan de porc cu cuişoare
Cum se poate ocupa un post vacant la ginecolog
Dacă sunteţi respectuos, puteţi face amor cu ea!
Românul şi amantele
Nu-i scăpaţi în stradă!
Ioan Rotundu
Mai organizat, mai improvizat, reînvie şi Ziua Tineretului
Aventuri de tot râsul, după o crâncenă beţie „culturală” comisă la Flămânzi
1 Mai „muncitoresc” între realitate, istorie şi nostalgie
PROGRAM TELE' M BOTOŞANI LUNI 4 Mai
Vor fenta profesorii ministerul Educaţiei, sau vor fi fentaţi?
Din nou OJPC aplică sancţiuni la secret
Scad salariile!
Tamara Ciofi revine la şefia DSP pusă pe fapte mari
Social-democraţii au pus de-o chermeză la Cabana Stejarul
Oraşul Botoşani va avea stemă… la toamnă
Ciofu vrea alţi şefi la conducerea spitalelor
Peste un milion de lei puşi la bătaie pentru cultură şi sport
Egner are insomnii de grija locatarilor de la bloc, în caz de cutremur
Curăţenie şi în mai
Unul plantează flori şi trei le rup!
Mici, bere, berbec la proţap, totul în culori portocalii
A născut pe drum, îmbrăcată în rochie de mireasă
Sed Lex îi susţine pe profesori, dar în stil japonez
Tezele cu subiect unic, obiect de luptă sindicală
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă