Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi:
11817
De la 07 Ianuarie 2003
74023012

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” revine

  • 30 September 2009, 23:00
Orice viaţă merită o nouă şansă. Aceasta este lecţia pe care o învaţă toţi cei care calcă pragul emisiunii ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Din 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro Tv începe un nou sezon despre oameni curajoşi, cu poveşti tulburătoare de viaţă, pentru care salvarea dintr-o existenţă umbrită se găseşte în operaţiile estetice. În fiecare marţi seară, pentru cel de-al doilea sezon, Victor Slav le va fi din nou alături persoanelor care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi, implicit, o viaţă mai bună.
Victor Slav, gazda emisiunii de la Pro Tv, mărturiseşte că a început deja lucrul pentru acest nou sezon, după ce în perioada vacanţei echipa a fost asaltată de zeci de mii de poveşti tulburătoare ale unor oameni care visează să îşi schimbe viaţa în bine. ”Am început deja filmările şi am cunoscut oameni cu poveşti emoţionante, sensibili, dar curajoşi, oameni foarte diferiţi, de vârste şi profesii diferite, femei şi bărbaţi deopotrivă, care au în comun dorinţa de a scăpa de complexe pentru o existenţă normală. Pot sa vă spun că în acest sezon telespectatorii Pro Tv vor avea parte de întâlniri impresionante, atât de emoţionante încât şi nouă ne-au dat lacrimile pe platourile de filmare. Nu vor lipsi însă nici surprizele, pentru că ne dorim ca fiecare participant al acestui show să aibă o întâlnire specială cu oglinda şi familiile lor”, mărturiseşte Victor Slav.
Ca şi în sezonul trecut, Victor va fi alături pas cu pas de aceşti oameni, îi va însoţi la consultaţiile medicale, îi va vizita în perioada de recuperare şi va pune la cale împreună cu echipa emisiunii întâlniri emoţionante pentru pacienţi. Medici specialişti de top şi tehnologii moderne vor contribui la schimbările spectaculoase prin care vor trece persoanele de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”.
Cel de-al doilea sezon al emisiunii prezentate de Victor Slav aduce din această toamnă pe micile ecrane poveşti de viaţă cu adevărat tulburătoare, impresionante şi emoţionante. Fie că se luptă cu multe kilograme în plus, fie că s-au năcut cu malformaţii care le îngreunează existenţa de zi cu zi, fie că sunt complexaţi de anumite aspecte ale înfăţişării lor sau au rămas cu grave defecte în urma unor accidente, fie că sunt tineri sau în vârstă, femei sau bărbaţi, toţi cei care ajung la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” primesc şansa unei vieţi normale, bucuria unui zâmbet victorios sau confortul unei siluete normale. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Începe Serviciul Român de Comedie
”Divertis – Land of Jokes”
De azi plătim mai mult pentru o călătorie cu tramvaiul şi cu maxi-taxi
S-a mutat sediul Poliţiei Rutiere
Privatizarea de la „Drumuri şi Poduri”, o privatizare eşuată
de vină este criza sau incompetenţa?
Fostul spital de distrofici rămâne în administrarea Spitalului de copii
Veşmântul Sfintei Parascheva de la Iaşi va ajunge la biserica românească din Boston
Filat : „cum vorbesc americanii limba engleză, aşa şi cetăţenii R. Moldova vorbesc limba română”
Şocant: “Insula” românilor
Din decembrie, românii vor putea urmări lucrările Senatului în direct la TVR3
Program TELE'M BOTOŞANI, joi
Geoană muşcat de... pitbull
Diploma lui Ţurcanu
Axa Kremlin-Budapesta opereaza la Chisinau
Horoscop
Performanţă românească la nivel mondial
Tipul este multipregătit şi vrea loc de muncă
S-au înţeles, ca viitori colaboratori!
Ioan Rotundu
Judecătorii se răzbună şi majorează cu 50% salariile celor din învăţământ
Guvernul îi pune pe părinţi să cumpere manualele şcolare
de gratuitatea mult trâmbiţată s-a ales praful
Alcoolică la doar 17 ani
Ministrul social-democrat Bazac scumpeşte medicamentele şi aşa scumpe
Dihonia se simte bine în mijlocul greviştilor din învăţământ
Ţurcanu se disculpă
Ţurcanu se disculpă
Şedinţa Consiliului judeţean de ieri, apă de ploaie
liberala Cătălina Lupaşcu a trăit o mare dezamăgiresocial-democratul Mihai Darie a declarat că nu se simte jigodie roşie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă