Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9991
De la 07 Ianuarie 2003
115049973

Gala Pitbull Challenge la Botoşani

  • 4 March 2009, 23:00
Botoşănenii amatori de senzaţii tari vor avea prilejul, vineri, pe 6 martie să participe la Gala K1, organizată de Ionuţ Atodiresei alias Pitbull. Sala Polivalent㠄Elisabeta Lipa” va fi gazda Galei Pitbull Challenge, în care 12 luptători profesionişti îşi vor dovedi calităţile sportive.
Pitbull Challenge va ajunge în Botoşani, după ce gala organizată în toamna anului trecut in municipiu s-a bucurat de un adevărat succes. „Pe 7 martie se strânge totul din Sala Polivalentă, unde se va desfăşura competiţia. Mâine (joi) e cântarul oficial. Duminică, pe 8 Martie plec la Bucureşti ca luni să fiu în sala de antrenament, să mă antrenez pentru următorul meci ce va fi în prima săptămână din aprilie la Oradea. Practic acesta e timpul meu liber, organizarea unor astfel de evenimente”, a spus Ionuţ Atodiresei.
Pitbull a participat cinci ani de zile la competiţii de amatori, are peste cinci ani de când luptă la profesionişti. A participat la 24 de meciuri la profesionişti, din care doar 4 înfrângeri. La amatori, cam 50 jocuri, foarte puţine înfrângeri, diferite campionate naţionale şi internaţionale câştigate pe parcursul anilor. Speră să mai lupte 5-6 ani şi să organizeze cât mai multe gale.
După aceea, vrea să antreneze, dar de plăcere, nu ca să trăiască din asta fiindcă ştie ce înseamnă să te întreţii din sport. Vrea să se apuce mai degrabă de afaceri foarte bine puse la punct, legale, astfel încât să ducă un trai decent, iar pe partea de sport să se ocupe din pasiune. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Urban Serv are şanse să iasă cu pierderi la deszăpezire
Prinsă în flagrant cu mită de la poştaş
Marfă contrafăcută în valoare de 12.000 lei descoperită de poliţiştii de frontieră
Liber la cătănie!
Litoralul pentru toţi
Taxă pe înfiinţarea de farmacii
Încă o fetiţă moartă prin înfometare
Vinde apartament dar... lângă Thessaloniki
Anunţa eveniment editorial
Horoscop
Comunicat de presă PNL Botoşani
29 de magistraţi colaboratori sau lucrători ai fostei Securităţi!
cine îi judecă pe români?
Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă