Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23794
De la 07 Ianuarie 2003
122883861

Garda de Mediu Botoşani – Indianca, dolarii şi parlamentarii

  • 10 August 2017, 23:00
In sfarsit, indianca de la Albesti, d-na Cristina Kashyap sustine peste doar cateva ore, la sediul A.N.F.P. Bucuresti concursul pentru postul de titularizare in functia de comisar sef la Garda de Mediu Botosani (concurs pe care nu l-a mai sustinut in luna mai 2017, din motive numai de ea cunoscute).
Va reamintim ca, ajunsa la a doua tinerete, politruca PSD a fost detasata  de la Agentia pentru Protectia Mediului Botosani la Garda de Mediu Botosani in urma cu cateva luni si promovata pe functia de comisar sef numai dupa doua saptamani pentru munca depusa la Comisariatul Judetean (plimband masinuta si rochita de acasa pana la Garda) dar, mai ales pentru a duce la bun sfarsit planul ciumei rosii de acaparare totala a institutiilor de stat.
Ne intrebam daca d-na Cristina Kashyap a reusit sa invete pe de rost toate subiectele primite pe e-mail de la comisia de concurs cu cateva zile bune inainte. Spatiul redactiei nu ne permite sa publicam toate subiectele si raspunsurile primite de catre d-na Cristina Kashyap de la comisia de concurs, dar transmitem in atentia organelor de drept (daca nu s-au inrosit toate intre timp) si a numerosului nostru public cititor unul dintre subiectele si raspunsurile pe care comisia de conscurs le-a pregatit si le-a transmis pe e-mail in atentia d-nei Cristina Kashyap.
Asteptam asadar cu interes finalizarea concursului grotesc de la Bucuresti; d-na Cristina Kashyap, asa cum am mai spus si in primul episod, puteti sa nu va luati nici pix si nici foi cand mergeti la concurs pentru ca toata lumea stie ce are de facut.
Succesuri!
Liviu de la BCR

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 11.08.2017
Răbdarea are limite, dar nu la români
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Răbdarea
Catrenul saptamanii
Ioan Mamaische
Promovarea oportunităţilor de afaceri bazate pe TIC în judeţul Botoşani Administrativ
Bogăţie şi opulenţă monahală
Ioan Rotundu
Descălecatul lui Dragoş Vodă
Ioan Rotundu
Asociaţia Meşterilor Populari Moldova - Comunicat de presă
La Cascada Cailor
Ioan Rotundu
Se anunţă un protest auto de amploare
În drum spre Săpânţa, cu popas la Moisei
Ioan Rotundu
Profanarea memoriei morţilor din „Cimitirul vesel”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog