Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22840
De la 07 Ianuarie 2003
95432578

Gastronomie: Carne de porc in suc propriu

  • 5 November 2013, 23:00

Ingrediente: 1.2 kg pulpa de porc, 2 foi dafin, 2 catei usturoi, sare, piper negru macinat.
Porţii: 2 borcane de 800 ml
Preparare: Se taie carnea felii de 1 cm grosime, pe cat posibil perpendicular pe fibra. Feliile se aseaza in congelator, pe o hartie, una langa alta. Se lasa la congelator timp de 1 ora. Se scot feliile din congelator si se condimenteaza bine cu sare si piper, pe ambele parti.
Se aseaza feliile in borcane (2 borcane de 800 ml am folosit), presandu-le un pic. Se introduce cate o foaie de dafin si un catel de usturoi in fiecare borcan. Se aseaza borcanele intr-o oala larga (fara sa se atinga) si se adauga apa pana sub umerii borcanelor.
Se pune oala pe foc si se aduce la fierbere. Cand apa incepe sa clocoteasca, se da focul la mai mic, astfel incat apa doar sa bolboroseaca usor. Se fierb borcanele timp de 3 ore. Adaugati apa fierbinte in oala cand scade prea tare. Dupa 1.5 ore, carnea ar trebui sa fi lasat suficient suc astfel incat aproape sa acopere carnea. Daca cu jumatate de ora inainte de a expira cele 3 ore vedeti ca nu a lasat suficient suc, adaugati putina apa
Dupa 3 ore, se completeaza in borcane cu untura topita astfel incat carnea sa fie complet acoperita. In acest fel carnea de deasupra nu se usca si conserva rezista mai bine. Se infileteaza capacele pe borcane si se lasa la racit in apa. Se pastreaza in camara racoroasa.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Trezit din comă
ANM: Ploi abundente si intensificări ale vântului, miercuri şi joi
Traian Băsescu a aprobat trimiterea unei echipe SPP in Siria
Senatorii au respins extinderea atribuţiilor Direcţiei Generale Anticorupţie
Care sunt construcţiile speciale la care vor fi aplicate noi impozite
FMI, îl contrazice pe Ponta cu privire la reducerea CAS
reducerea CAS nu e bugetată pe 2014
Botoşani: Temă de lucru pentru parlamentarii USL de Botoşani
m măcar să sfârşească ce s-a început sub Guvernul Boc
La ICR s-a numit un vicepreşedinte UDMR care nu ştie limba română
Nagy Mihai Zoltan nu are trecută limba română în CV
Fiica baronului PSD de Prahova urmărită penal
pentru evaziune fiscală şi spălare de bani
Perversiune fiscală
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă