Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7729 lei
1 USD = 4.3160 lei


Număr accesări
Astăzi:
13507
De la 07 Ianuarie 2003
72212339

Gastronomie: Castraveţi muraţi (în saramură)

  • 30 October 2013, 23:00
Ingrediente: 2 kg castraveti proaspeti, 1 capatana de usturoi, 2 crengute de marar uscat , sare.
Preparare: Proportia este de 50 gr sare la 1 l apa- se pune apa la fiert cu sare . Dupa ce a dat cateva clocote se pune cratita pe un blat din lemn si se lasa sa se limpezeasca. Castravetii spalati bine se aseaza vertical in borcane. Printre ei se adauga cateii de usturoi, iar deasupra creagutele de marar.
Saramura fierbinte se toarna peste castraveti. Daca borcanul este din sticla se infasoara intr-un servet umed. Se acopera iar a doua zi se mai completeaza cu saramura. Borcanul se depoziteaza in loc uscat, racoros si intunecat.
Castraveţii murati se pot servi alaturi de friptura sau la salate.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Voinea: Guvernul ia în calcul lărgirea bazei de impozitare
Ponta l-a dezamăgit din nou pe Biden
Ioan Rotundu
Victor Ponta se răfuieşte şi cu Iohannis
Victor Ponta atacă din nou Curtea Constituţională
Curtea Constituţională: Dispoziţii din OUG 1/2013 privind pensiile, neconstituţionale
Ponta ironizează participarea preşedintelui Băsescu la inaugurarea lucrărilor de la Deveselu
Daniel Chiţoiu: PNL nu ar rămâne la guvernare în cazul majorării cotei unice în 2014
Horoscop
Bancul zilei: Când soţul doarme buştean
Impozite pentru noi, protecţie pentru evazionişti
Ioan Rotundu
Botoşani: De ce nu mai are bani de salarii societatea Urban Serv
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă