Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
141
De la 07 Ianuarie 2003
124240944

Gastronomie: Friptură de porc cu sos de prune

  • 1 April 2013, 23:00
Ingrediente: 800 g carne porc , 2 linguri ulei, 2 morcovi, 1 lingurita ghimbir ras, 1 caţel usturoi, 2-3 linguri sos de prune, 1 ceapa verde, pătrunjel pentru decor, sare, piper.
Mod de preparare: Morcovii se curăţă şi se taie felii sau bastonaşe. Usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt. Carnea se căleşte într-o tigaie wok, în ulei încins, câte 2-3 minute pe fiecare parte. Se scoate şi se păstrează la cald.
Se amestecă morcovii, usturoiul şi ghimbirul şi se acoperă cu puţină apă, sare şi piper. Se încorporează şi sosul de prune şi se lasă la foc mic, cca 3-4 minute, amestecând.
Între timp, se spală ceapa verde şi se taie inele. Peste carnea de porc se toarnă sosul obţinut şi se presară deasupra inelele de ceapă verde. Se decorează cu frunzuliţe de pătrunjel.
Poftă bună!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Când mulţumirea de sine diferă
Conducătorul bisericii din Cipru consideră că ţara sa ar trebui să părăsească Uniunea Europeana
Ce s-ar întâmpla dacă nord-coreenii vor ataca? Scenarii de război
Coreea de Nord ascunde cu grija urmele testelor nucleare
Ce plătim mai scump din 1 aprilie
Drumul Botoşani - Suceava a intrat la cârpeală
Am fost solidar cu PNL când a luat decizii controversate precum Frunzăverde şi Stânişoară
nu o pun pe Kovesi vicepreşedinte la PSD, să stea liniştiţi liberalii
Procurorii nu se pun nici la PSD, nici la PNL. Dacă e, îi punem la Antena 3
Demolatorii
Ioan Rotundu
Botoşani: Tătucul stalinist Portariuc îşi bate joc de pieţari
Beria de Urban Serv, alias Drelciuc, îl susţine
Substraturile panaramei de la Filarmonica Botoşani
Dorin Alexandrescu, veşnicul preşedinte al PSD Dorohoi
Geanina, oaia care nu şi-a putut duce blana şi a mâncat-o lupul
Dolineaschi a primit binecuvântarea lui Ponta să devină preşedintele PSD Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog