Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
12896
De la 07 Ianuarie 2003
70508348

Gastronomie: Paste cu ciuperci

  • 5 April 2013, 23:00
Ingrediente: 400 g paste, 500 g ciuperci, 300 ml lapte, 1 lingura făină, sare runjoasă, piper, 2 legaturi pătrunjel, 1 legatura ceapă verde, 2-3 linguri ulei de măsline.
Mod de preparare: Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Separat, se curăţă ciupercile şi se spală bine în câteva ape.
Se curăţă ceapa, se spală şi se taie rondele subţiri. Se călesc în uleiul de măsline şi se adaugă ciupercile. După ce s-au călit, se pun făina şi laptele fierbinte. Se amestecă uşor să nu se formeze cocoloaşe şi, la final, se adaugă pătrunjelul. Se potrivesc cu sare şi piper.Sosul de ciuperci se serveşte cu paste şi pătrunjel.
Poftă bună!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Percheziţii la medici şi farmacişti suspectaţi de evaziune fiscală cu medicamente oncologice
valoarea reţetelor false este de peste 3 milioane lei
Citirea viselor devine posibilă
Primăria Botoşani primeşte proiecte cu finanţare nerambursabilă
Paul Pavel, un vicepreşedinte al CJ de decor politic
Socoteala Direcţiei Silvice nu se potriveşte cu cea a proprietarilor
“Avem o problemă importantă. Şomajul în rândul tinerilor: 23,7%”
Coreea de Nord a instalat o noua rachetă pe coasta de est
Horoscop
Bancul zilei: În aşteptarea tramvaiului
Trăsniţi la putere: Victor Niţu şi Ioan Domonco
Botoşani: De ce nu s-au atins procurorii DNA de Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă