Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10409
De la 07 Ianuarie 2003
122582348

Geoana: "Ponta-Pinnochio" isi da doctoratul in minciuna cand spune ca i-am cerut sa fiu ministru

  • 18 January 2015, 23:00
Senatorul Mircea Geoana a sustinut, duminica, intr-un comunicat de presa, ca Victor Ponta minte atunci cand sustine ca i-ar fi cerut sa il desemneze ministru de Externe si ca, astfel, premierul, pe care l-a numit "Ponta-Pinnochio", isi da "doctoratul in minciuna".
"Victor Ponta minte. Nu se poate abtine sa nu minta. Iar atunci cand sustine, fara probe, ca i-as fi cerut sa ma desemneze Ministru de Externe, isi da doctoratul in minciuna. Victor Ponta este doctor in minciuna, iar titlul acesta se pare ca nu i-l poate lua nimeni. Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu si-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta", afirma Geoana in comunicat, potrivit Mediafax.
El s-a intrebat, retoric, care este logica lui Ponta atunci cand face o astfel de afirmatie.
"Si apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru ca m-as fi suparat pe el ca nu m-ar fi pus ministru, m-a dat afara din partid?", a adaugat Geoana.
El a aratat ca "Ponta-Pinocchio" trebuie sa stie ca el a salutat public propunerea lui Mihnea Motoc si apoi a lui Bogdan Aurescu la Ministerul de Externe.
"Eu cred ca trebuie sa recladim imaginea sifonata a MAE dupa "Operatiunea Diaspora", ai caror autori sunt Ponta, Dragnea si Corlatean, readucand profesionisti la conducere" , a aratat Geoana.
El i-a mai transmis lui Ponta faptul ca "minciuna are picioare scurte" si ca, din aceasta perspectiva, cariera primului-ministru, bazata pe "impostura si minciuna", se apropie de sfarsit.
"Minciuna are picioare scurte, domnule Ponta, iar cariera dvs politica, bazata pe impostura si minciuna, se apropie de sfarsit. Prea multe se aduna, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decat ganditi", a conchis Geoana.
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat ca intre el si Mircea Geoana a aparut o stare conflictuala in momentul in care nu a dorit sa il numeasca pe acesta in functia de ministru de Externe, ci a optat pentru Bogdan Aurescu, desi Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta postura.
"Conflictul cu domnul Geoana, din punctul meu de vedere, a fost legat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe. L-am desemnat pe domnul Aurescu cand s-a eliberat functia", a spus Ponta la postul B1 TV.
Premierul a precizat ca Geoana s-a oferit sa-l sprijine din aceasta calitate, dar ca el "l-a preferat pe Bogdan Aurescu".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Comandantul pescar
Reţeta zilei: Pui îmbătat în bere
Horoscopul zilei
Curtea Constitutionala: Confiscarea extinsa, posibila doar pentru bunuri dobandite dupa 2012
De la frigul din camera, la insecta din ciorba
Cateva detalii semnificative si ceva culise din vizita presedintelui Iohannis la Bruxelles
Plus o intalnire privata
Victor Ponta vrea ca votul din diaspora să nu mai fie organizat de Guvern
Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu
Este un client foarte cusurgiu
Lucullus a luat masa la Pensiunea Rediu
Ioan Rotundu
Botoşani: Un drept la replică bazat pe acte fabricate
Ioan Rotundu
Boala lăcomiei după banul nemuncit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog