Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5752
De la 07 Ianuarie 2003
78577089

Gheorghe Flutur ne promite lecţii de guvernare PLD

  • 1 June 2007, 23:00
Liberal democraţii au iniţiat ofensiva pentru constituirea filialelor din teritoriu. Cu această ocazie, ieri a fost prezent la Botoşani vicepreşedintele Gheorghe Flutur. În prezenţa sa s-au pus bazele organizaţiei de tineret de la Botoşani. Vizita senatorului Flutur nu s-a limitat la municipiul Botoşani. Acesta a fost la Dorohoi şi Darabani, unde a avut şedinţe de lucru cu liberal democraţii din teritoriu. „Trebuie să felicit Botoşanii pentru că se mişcă bine. Mai sunt doar şapte localităţi în care sunt doar nuclee şi nu organizaţii validate. Interesul nostru este să avem organizaţii peste tot, pentru că ne pregătim pentru alegerile europarlamentare”, a declarat Gheorghe Flutur. Liberal democratul susţine că partidul din care face parte are capacitatea de a participa la aceste alegeri, având convingerea că va scoate chiar un scor bun. PLD are 35 de propuneri pentru europarlamentari şi se pregătesc să înceapă precampania electorală cu ei.
Un obiectiv major este însă fortificarea în cadrul organizaţiilor. Liberal democraţii promit să iasă la dezbatere publică în curând cu teme legate de infrastructură, impozitare, politică agricolă, situaţia românilor care lucrează în străinătate şi rolul europarlamentarilor în ceea ce îi priveşte pe cei 3 milioane de români din afară. „Vrem să trimitem la Bruxelles şi Strasbourg europarlamentari profesionalizaţi în anumite domenii”, a declarat Gheorghe Flutur. Acesta consideră că oamenii aşteaptă politică şi fapte concrete, lucru pe care promit că vor încerca să îl facă prin partidul nou născut PLD.
Preşedintele liberal democraţilor botoşăneni Mihai Ţâbuleac a subliniat faptul c㠄PLD nu s-a înfiinţat nici pentru a fi înghiţit de PD, nici pentru a înghiţi PNL-ul. Noi ne-am înfiinţat pentru a salva liberalismul în România şi a oferi o nouă speranţă într-un moment în care încrederea se situează la un nivel dezamăgitor”, a declarat Mihai Ţâbuleac. Conferinţa judeţeană a PLD Botoşani a fost programată pe data de26 august. Mihai Ţâbuleac susţine că Botoşani poate fi cea mai puternică filială din ţară. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Poet, patriot şi mare român
Hram la Capela Penitenciarului
Constantinescu susţine că profesorii trăiesc mai bine datorită lui
Liceenii cer confidenţialitate şi promit că se lasă de fumat
Simpozion „Noi şi Natura”
Minor căruia i-a spart faţa unchiul unui coleg de şcoală
Accidentate pe trecerea de pietoni
Comentariu la comentarii (CXI)
(Ioan Rotundu)
Anunţ
Horoscop
Bunul simţ, vinul prost şi imaginea de ţară
Bacuri cu adolescente
Citate şi maxime din Cervantes şi alţii
Un teren de vilă, o ingineră textilistă...
3000 lei pentru câştigătorul premiului Naţional „Nicolae Iorga”
În cursele ilegale de maşini Poliţia este depăşită
Guraliuc vrea să copie modele sucevene
Câmpanu ţine lecţii de moralitate directorilor democraţi
Câmpanu predică-n pustiu, şefii de la Centru nu-l iau în seamă
Liberalii vor demisia lui Negrescu şi Biolan
Gheorghe Flutur zice că a fost tradus de către cei din PD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă