Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7334
De la 07 Ianuarie 2003
122867401

Ghiorghiţă îi consideră pe consilierii liberali reduşi mintal

  • 15 February 2008, 23:00
Consilierii liberali sunt nemulţumiţi de întârzierea cu care au primit mapa cu proiectul de buget pe 2008. Consilierul llocal Sergiu Burlacu s-a plâns că nu poate citi în 3-4 zile proiectul schiţat de executiv astfel încât să îşi poată face o părere, darămite să lucreze şi la anumite amendamente. Liberalii cred că maniera de lucru nu este decât o practică de a tergiversa eventualele intervenţii. „Consilierii municipali nu pot face o mişcare heirupistă pentru că e la mijloc o hotărâre importantă pentru oraş. Nu e corect că sunt nevoiţi să studieze în câteva zile structura de buget”, a declarat preşedintele PNL Botoşani, Liviu Câmpanu.
Acesta precizează că dacă nu vor reuşi să se descurce, consilierii liberali se vor abţine de la votarea bugetului, ceea ce ar fi un vot asemenea celui negativ. Motivaţia adusă de liberali e că prin astfel de comportament dovedesc responsabilitatea faţă de cetăţenii care i-au trimis în Consiliul Local să le reprezinte interesele. Liberalii au în momentul de faţă 4 consilieri în cadrul structurii CL. Şedinţa în care consilierii sunt aşteptaţi să vină cu amendamente la buget este luni la orele 16.30.
În replică, viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că grupurile de consilieri locali au venit deja cu amendamente la buget, unele chiar foarte bine fundamentate şi s-a ţinut cont de marea majoritate a acestora. „Unii poate înţeleg mai greu bugetul şi le trebuie mai mult timp să aprofundeze. Au fost 24 amendamente ale consilierilor PSD. Consilierii PRM au avut de asemenea amendamente, doar liberalii nu au prezentat amendamentele”, a precizat viceprimarul municipiului Botoşani.
Acesta informează că şi amendamentele liberalilor vor fi luate în considerare şi că speră ca la şedinţa din 20 februarie când urmează să fie votat bugetul să nu intervină probleme. Din punctul său de vedere, bugetul pe 2008 este unul absolut bazat, cu speranţă de încasabilitate bun şi care va permite un grad de dezvoltare a municipiului. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Fostul lider PSD, Mihai Baltă râvnit de pedelişti
Cabinetele medicale din judeţ funcţionează pe baza calendarului de conformare
Primarii n-au ştiut cum să vândă cabinetele medicale
Spitalul Judeţean a primit acordul pentru secţia de neurochirurgie
AJOFM s-a modernizat privind undele declaraţii
Avem bani pe Mediu, dar nu ştim să-i atragem
“Liceenii” – actul de identitate al lui Ştefan Bănică Jr
Comunicat de presă
Este de părere ca elevii indisciplinaţi să nu mai înveţe carte
Primăria Botoşani vrea blocuri reabilitate termic
A primit dezlegare de la Câmpanu să se refuleze în simţăminte
811 copii au ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate
Horoscop
Program TELE’M Botoşani
Evaluare ţigănească
Ăsta are bani să cumpere!
Pensionarii nu vor terenuri de joacă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog