Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4380
De la 07 Ianuarie 2003
122890029

Gogoşari preparaţi la rece (nefierţi)

  • 7 September 2006, 23:00
Ingrediente: 5 kg gogoşari spălaţi şi tăiaţi.
Mod de preparare: faci amestec din: 2 căni oţet, 1 cană zahăr, 0,5 cană sare, 1 cană ulei, piper, salicilat (eu am pus 5 aspirine). Amesteci toate şi le pui peste gogoşarii cruzi tăiaţi. Laşi până a doua zi, amesteci din când în când. Pui în borcane gogoşarii cu zeama care se lasă, le capsezi şi le pui la rece. Rămân crocanţi şi sunt extraordinari!
(Lucullus)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLVII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Când pluralul este folosit într-un mod nepotrivit
Scandal izbucnit de la flori
Fenomenul de furt la cântar ia amploare
Societăţi care vor fi nevoite să-şi tragă oblonul
Gripa aviară este aşteptată să-şi arate colţii
Centru de zi la Ştefăneşti
Primari chemaţi la munca de lămurire pentru angajări la Legea 76
Vorona – capitala culturii botoşănene
Angajaţi lipsiţi de protecţie
Amprenta lăsată de şcoala de vară asupra democraţilor botoşăneni
Ţărăniştii au probleme cu denumirea partidului
Societatea Drumuri şi Poduri îşi ia adio de la CJ
Prefectul face ordine în Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Conţac taie din elanul liderului Impact
Bani publici cheltuiţi pe verificarea reclamaţiilor false
Conţac rămâne fidel social-democraţiei
În curând, prefectul Roman va fi naş
Se moşeşte un nou partid
Ioan Rotundu
În curînd, va începe să emită un nou post de televiziune
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog