Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5924
De la 07 Ianuarie 2003
122891573

Gorghiu ii cere explicatii lui Dincu dupa ce Hotnews a scris ca Teleormanul va avea stadioane modernizate cu 16 mil. euro,

  • desi echipele joaca in liga a treia si a patra
  • 6 March 2016, 23:00
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat sambata, ca ii cere explicatii vicepremierului Vasile Dincu referitor la alocarea a aproximativ 16 milioane de euro pentru constructia a doua stadioane in localitatile Alexandria si Turnu Magurele, unde echipele sunt in liga a patra si a treia, transmite Agerpres. Solicitarea Alinei Gorghiu vine dupa ce HotNews a scris vineri ca judetul Teleorman, de unde e originar Liviu Dragnea, va avea doua stadioane modernizate din bani publici.
Gorghiu solicita guvernului sa revina asupra acestor investitii si subliniaza ca il sustine pe primarul interimar al capitalei, Razvan Sava, in demersurile sale in ceea ce priveste Arena Nationala.
"Vicepremierul Dincu ii cere primarului capitalei, Razvan Sava, sa nu respecte legea cu privire la Arena Nationala. Sunt alaturi de primarul general interimar al capitalei, Razvan Sava, in aceasta situatie, pentru ca eu cred ca interpretarea legii sau aplicarea legii nu este facultativa, ci este obligatorie. (...) Am vazut si reactia vehementa a domnului Dragnea legata de acest subiect, care tot asa, in necunostinta de cauza, necunoscand legea, ii tine isonul domnului Dincu, numai ca eu cred de fapt ca aici nici macar nu e politica reactia, cred ca este o multumire a domnului Dragnea pentru faptul ca a primit 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria si inca vreo patru milioane de euro, daca nu ma insel, pentru stadionul din Turnu Magurele, doua locatii care sa ma ierte Dumnezeu daca inteleg de ce au nevoie de stadioane, unul are echipa in liga a patra si unul in liga a treia. (...) Vreau sa imi explice si mie domnul Dancu cum de i-a dat milioanele astea de euro domnului Dragnea, in conditiile in care avem, de exemplu in Gorj, o situatie economica destul de complicata", a precizat Alina Gorghiu.
De ce are nevoie FCM Alexandria, o echipa fara traditie in fotbal, sa joace pe un stadion nou cu Astra Plosca, Atletic Orbeasca, Metalul Peretu si Avintul Bragadiru? "Dupa serviciu, omul trebuie sa isi poata reface capacitatea de munca", explica administratorul orasului cu 46.000 de locuitori. Banii vor fi furnizati de Compania Nationala de Investitii, companie in subordinea Ministerului Dezvoltarii, condus de Vasile Dincu.
Spre comparatie, alte orase cu echipe de traditie in fotbal au stadioane noi construite cu sume similare, dar cu facilitati mult mai avansate.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 4.03.2016
Reţeta zilei: Piure de spanac cu usturoi
Bancul zilei: La ce v-aţi gândit?
Horoscopul zilei de 07.03.2016
Scandalul de la Primăria Călăraşi pare a fi regizat în laboratorul PSD
Polonia: Demisia subita a mai multor generali, criticata de guvernul conservator polonez
Sindicatele italiene s-au plans ca un director de muzeu munceste prea mult.
Premierul italian le-a replicat ca s-a intors roata: Distractia s-a terminat
Botoşani: Dovezi de cum este jefuită Staţiunea Popăuţi de o grupare mafiotă
În tot acest timp procurorii DNA Suceava tac complice
Lideri locali PSD, nemultumiti ca au ramas fara pensii speciale:
Nu au vrut sa treaca, de aia au lasat o soparla in lege / Din 2012 incoace, orice proiect sustinut de Dragnea a picat sau a fost facut praf de judecatorii CCR
Provocarea de logica a saptamanii: Inviorati-va neuronii cu problema lui Einstein
Aurul, oficial pe trend de crestere dupa ce s-a scumpit cu peste 20% fata de decembrie.
Principalul motiv este teama ca bancile vor pasa dobanzile negative clientilor
Florian Walter a fost adus la Bucuresti, sub escorta Politiei Romane
Rezolvarile celor doua variante ale problemei lui Einstein
Informare meteo de ploi si vant puternic in intreaga tara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog