Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5628
De la 07 Ianuarie 2003
123139368
pnl

Grindeanu: Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi in PSD.

  • Incep sa nu mai inteleg aceste tensiuni
  • 7 June 2017, 23:00
Premierul Sorin Grindeanu afirma ca nu este rolul sau sa dea replici la criticile aduse in continuare de anumiti lideri social-democrati la adresa lui si a Guvernului, subliniind ca adversarii politici ai PSD sunt in afara partidului, nu in interior.
"Dati-mi voie sa nu spun mai multe, decat ce am spus in urma cu cateva zile, iar eu chiar discut foarte mult cu domnul presedinte Dragnea. Cred ca dansul a clarificat toate aceste aspecte aseara (marti seara - n.r.). Eu nu vreau altceva decat sa va spun ceea ce am mai spus de fapt ca adversarii politici ai PSD sunt in afara partidului, nu in interior", a declarat Grindeanu la Parlament, intrebat cum comenteaza criticile anumitor lideri social-democrati la adresa Guvernului, precum si recenta afirmatie facuta de Nicolae Badalau potrivit careia ar fi nevoie de o alta varianta de premier.
"Sunt un membru de partid de 21 de ani, nu sunt venit de ieri - de azi in PSD. Si chiar subliniez faptul ca toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, incep sa nu le mai inteleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere, si intaresc ce spunea domnul presedinte aseara prin declaratiile pe care le-a dat. Restul, dati-mi voie sa nu raspund si nu e rolul meu sa dau replici", a adaugat premierul
Marti seara, presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu a avut si nu are de gand sa il schimbe din functie pe premierul Sorin Grindeanu, dar a punctat ca programul de guvernare asumat de PSD si aliatii sai nu este unul usor si, ca atare, in aceasta perioada are loc o evaluare a activitatii ministrilor, care va fi urmata, la final, de o serie de propuneri ce vor fi inaintate spre avizare in Comitetul Executiv National al PSD. Totodata, el a spus ca discutia despre remaniere nu face bine coalitiei de guvernare.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Fatalism ancestral
Horoscopul zilei de 8..66.2017
Olguta Vasilescu: Unele salarii erau atat de mari incat disproportia nu putea fi corectata nici macar pana in 2022
Dan Mihalache paste bobocii, ca ambasador la Londra.
Haute Culture explica expresia romaneasca
Perchezitii DNA in judetele Botosani, Iasi si Neamt
Dan Voiculescu este detinut model,
dar comisia de liberari conditionate spune ca nu s-a indreptat suficient
Germania isi retrage soldatii din baza turca Incirlik
Tudorel Toader: Se va stabili un prag valoric "rezonabil" pentru abuzul in serviciu
dupa dezbateri cu specialisti
Dragnea, suparat ca ministrul Finantelor nu a fost prezent la votul pentru legea salarizarii:
Este o problema pe care noi o vom regla in interior / Era bine sa vina si premierul. M-a intristat foarte mult aceasta atitudine
Da, este o lege care va face istorie!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog