Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20326
De la 07 Ianuarie 2003
106349405

Grupul E.ON continuă campania de ajutorare a Dorohoiului

  • 9 September 2010, 23:00
Grupul E.ON continuă campania de ajutorare a comunităţile afectate de inundaţiile din această vară, copiii fiind principalul beneficiar al sprijinului oferit de companie. E.ON România asigură finanţarea unei tabere la Arieşeni judeţul Alba, în perioada 30 august -11 septembrie a.c. pentru 30 de copii din localităţile Mogoşeşti-Siret din judeţul Iaşi şi Dersca din judeţul Botoşani.
Copiii au vârste cuprinse între 8 şi 12 ani şi provin din familii puternic afectate de inundaţii, fără posibilităţi financiare sau cu posibilităţi financiare reduse. Ei sunt însoţiţi şi îndrumaţi de patru cadre didactice ce activează la unităţile de învăţământ din localităţile Mogoşeşti -Siret, din judeţul Iaşi şi Dersca, din judeţul Botoşani.
E.ON România asigură acestor copii excursii la Peştera Urşilor şi Peştera Scărişoara, precum şi la alte obiective turistice din zonă. Totodată, copiii vor primi cadouri din partea companie noastre.
”E.ON România, încearcă să readucă speranţa şi bucuria în viaţa acestor copii a căror vacanţă de vară a fost compromisă de efectele inundaţiilor la care au fost martori. Sperăm ca prin participarea la această tabără copiii să uite, măcar pentru o perioadă, greutăţile de acasă şi să lase în urmă experienţele dureroase trăite în această vară.”, a declarat dl. Frank Hajdinjak, Directorul General E.ON România.
Grupul E.ON s-a implicat activ în sprijinul comunităţilor afectate de inundaţii, fiind conştient că susţinerea celor afectaţi de inundaţii nu este doar responsabilitatea statului sau a comunităţilor locale. Implicarea E.ON în ajutorarea comunităţilor afectate de inundaţii se înscrie în politica de responsabilitate corporatistă a Grupului şi reprezintă o dovadă a faptului că suntem un grup de companii responsabile faţă de comunităţile în care activăm şi din care facem parte.
E.ON România împreună cu Fundaţia „Salvaţi Copiii” au organizat la Eforie Sud, în perioada 8-12 august a.c. o altă tabără pentru 30 de copii din Dorohoi, judeţul Botoşani. Copiii care au participat în această tabără provin din familii cu posibilităţi financiare reduse, familii ce au fost afectate de inundaţiile din acest an. Totodată, Grupul E.ON s-a implicat pentru ajutorarea sinistraţilor din Dorohoi imediat după producerea inundaţiilor.
Astfel, 60 de voluntari din cadrul Grupului E.ON au ajutat la îndepărtarea nămolului din casele şi gospodăriile inundate, la evacuarea lucrurilor din locuinţele aflate în pericol de prăbuşire şi, totodată, au acordat asistenţă pentru utilizarea în siguranţă a instalaţiilor de energie electrică şi gaze naturale pentru persoanele care locuiesc în imobilele care au fost afectate de inundaţii. De asemenea, Grupul E.ON a pus la dispoziţia persoanelor sinistrate 500 de saltele şi 500 de lenjerii de pat (pilote, cearşafuri, perne). În acelaşi timp, au fost distribuite 27 tone de produse igienico-sanitare (detergent, dezinfectant, săpun, prosoape etc.). (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Molia din dulap
Program Tv SOMAX, vineri, 10 septembrie
Universitatea Spiru Haret a suspendat reluarea examenului de licenţă
Andrei Gheorghe va face emisiune la TV Prime din Republica Moldova
Nu se pune problema ca Franţa să suspende repatrierea ţiganilor
Scrisoarea de intenţie către FMI: nu ne îmbunătăţeşte viaţa
Preşedintele indonezian a aprobat în 25 august extrădarea lui Nicolae Popa
Basarabenii vor alege între România şi UE, pe de o parte, şi Rusia, de cealaltă parte
Prietenii şi pacienţii Clinicii Novaoptic sunt încântaţi de noul format al site-ului
Cine este Octavian Turcan, omul de afaceri moldovean reţinut alături de Vântu
Ce spun păgubiţii FNI despre reţinerea lui Vântu
şi aducereaîin ţară a lui Nicolae Popa
Drame trăite la Secţia UPU de la Spitalul de Pediatrie Botoşani
Accident în faţa Spitalului „Mavromati”
A mai fost prins un hoţ la Botoşani
O afacere profitabilă a fraţilor Daniel ;i Florian Moruzi
Liber la angajare de medici. Dar de unde?
Pichetarea de ieri a sanitarilor nu le-a fost de folos
Haos total în formarea consiliilor de administrare din şcoli
Şpăgile din sănătate vor fi aduse în dezbatere publică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă