Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6336
De la 07 Ianuarie 2003
97748004

Gura păcătosului Lucian Trufin, tătic cu două mămici, adevăr grăieşte

  • Ioan Rotundu
  • 2 September 2020, 18:37
După rateul de luni al PSD-ului de a vota moţiunea de cenzură care ar fi adus căderea Guvernului Orban, senatorul PSD de Botoşani Lucian Trufin, acum tătic cu două mămici, a postat pe Facebook un text din care citez: „Sunt corect până la capăt, am fost prezent astazi în parlament, pregătit de vot pe moţiunea de cenzură. În Parlament PSD nu mai are majoritate!”„Majoritatea o deţin PNL și acoliţii, formată prin trădare și oportunişti.” Este limpede că acoliţii la care se referă senatorul sunt de fapt, până mai ieri, greii din PSD care au călcat în picioare legile penale pentru a se apăra reciproc de consecinţele faptelor lor constând în jaful asupra banilor publici. Acoliţii sunt în realitate cohorta de oportunişti, impostori, infractori, analfabeţi funcţionali care din 2012 s-a adunat în jurul liderilor PSD Victor Ponta şi apoi Liviu Dragnea, recunoscători că-i apără de anchetele DNA, recunoscători că i-au scăpat de coşmarul numit Laura Codruţa Koveşi.
În stilu-i agramat, senatorul, fără a preciza de când până când, ne avertizează: „Până atunci - avem treabă în a le explica românilor ce am făcut, ce vom face și mai important - că noi PSD o să ne ferim ca de naiba de trădători și de oameni fără caracter!”
Trufin nu are ce explica românilor despre ce a făcut PSD-ul şi va mai face dacă va ajunge din nou la putere. Bătaia aplicată românilor în Piaţa Victoriei în seara zilei de 10 august 2018 nu a fost şi nu va fi uitată vreodată de întreaga naţiune. Jandarmii, precum miliţia lui Ceauşescu la începuturile colectivizării, i-au bătut pe protestatari din ordinul conducerii PSD, acest partid demonstrând că aplică consecvent politica socialistă de dominare a maselor prin forţă şi acte de violenţă de o cruzime animalică.
Nu este Lucian Trufin în măsură să ne dea lecţii de democraţie, de cinste şi morală, când el s-a dovedit a fi simbolul corupţiei, imposturii, oportunismului şi a manipulării, formând cu cei aidoma lui o gaşcă politică de tip mafiot care a pus stăpânire pe o parte a judeţului, respectiv zona Săveni.
Dar zelul lui Trufin de a se face remarcat ca taliban al partidului, lăcrimând de devotament asemenea celebrului personal caragialian Caţavencu, ascunde de fapt o temere a sa adâncă în ce priveşte viitorul său politic.
O vreme era favoritul PSD la funcţia de preşedinte al CJ, mai corect spus favoritul primarului baron de Săveni Relu Târzioru. Unii chiar îl vedeau preşedinte. Ceva n-a funcţionat şi Trufin a fost împins în eşalonul II al partidului. El, senatorul care-l purta pe ministrul Agriculturii Daea prin judeţ lăudându-se că face irigaţii, dezvoltă cultură de roşii în sere, face celebru caşcavalul de Săveni, senatorul care dispunea ce au de făcut cei de la APIA, a ajuns acum aproape un neica nimeni, băgându-se singur în seamă pe mijloacele de socializare.
Precum comuniştii în perioada de ilegalitate care se ascundeau fără să-i caute cineva, Trufin laudă PSD-ul fără să i-o ceară cineva. Care ar fi explicaţia? Teama de dosarele sale penale despre care se vorbeşte tot mai des. Dacă-şi va pierde imunitatea, îşi va pierde şi libertatea.
Ori, acum, când şi-a scos amanta la vedere cu tot cu prunc, când a adus-o la părinţi pentru a se lăuda cu ce nepot le-a făcut el. o abandonare a lui de către partid în seama anchetatorilor ar fi un dezastru. Chiar dacă are o situaţie financiară de invidiat, viaţa lui Trufin nu este una uşoară. Cu prima nevastă are un fiu şi cheltuiala cu ei nu-i deloc de neglijat. Cu a doua mămică are alt fecior, mămica fiind tânără şi pretenţioasă cu multă cheltuială i se acoperă dorinţele. Mai sunt şi alte „garofiţe” care se simt trădate şi au jurat răzbunare.
Când duci aşa o viaţă, mai că simţi o bucurie când îţi dau târcoale anchetatorii, întrezărind o cale de scăpare şi de uşurare sufletească.
Printr-o altă postare, Trufin vrea să ne convingă de loialitatea sa faţă de PSD: „Am ales să fac parte din PSD o echipă puternică și dedicată intereselor românilor! Am ridicat mâna sau am apăsat tasta de vot cu conștiința că fac ceea ce trebuie pentru ca românii mei să trăiască mai bine, să fie respectați în Europa dar și la ei acasă de toți cei care vin pe la noi doar pentru profit și nimic altceva!”
E clar! Omul are ceva pe suflet, ceva greu şi simte nevoia unei spovedanii publice, că prin PSD Botoşani nu-l mai ascultă nimeni. Eu rămân la convingerea că o spovedanie în faţa anchetatorilor ar fi mai eficientă în însănătoşirea sufletului betegit de ciuma roşie. Socialiştii nu uită, nu iartă iar între ei se comportă conform aforismului latin „Homo homini lupus”..

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 31.08 - 6.09.2030
Bancul săptămânii: Bulă, umbrela şi bordelul
Cel mai cumplit turnător la Securitate trăieşte boiereşte pe bani publici
Ioan Rotundu
Să ne ferească Dumnezeu de „Siguranţa unui trai mai bun”
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
PSD, cel mai mic scor din ultimele șapte luni. PNL conduce în intențiile de vot
Ce scor are Alianța USR-PLUS
Corneliu Popescu, politicianul obraznic şi bolnav după putere
Ioan Rotundu
Jaf în stilul haiducului Coroi asupra bugetului Primăriei Truşeşti
Ioan Rotundu
Liberalul Şoptică ar putea fi făcut preşedintele CJ de către Pro România
Ioan Rotundu
Şicanele baronului PSD Târzioru la adresa candidatului PNL
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă