Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6740
De la 07 Ianuarie 2003
114819006

Horoscoip

  • 12 January 2011, 23:00
Berbec – O zi calmă, fără evenimente deosebite, petrecută alături de cei dragi, cu care aveţi totuşi un program paralel, fără a vă intersecta decât rareori şi de aceea timpul trece plăcut.

Taur – Nu vă lăsaţi tentat să acceptaţi atrăgătoarea ofertă ce vi se face astăzi, oricâţi ar fi cei care vor încerca să vă convingă s-o faceţi, nu sunteţi făcut pentru asta.

Gemeni – Sănătatea este punctul dvs. slab în această zi şi acest lucru se va răsfrânge implicit asupra tuturor, în special al randamentului muncii depuse, deşi veţi încerca să nu se cunoască.

Rac – Aveţi parte de sarcini uşoare astăzi la serviciu, deşi unele par complicate şi laborioase, căci sunteţi într-o formă de zile mari şi aveţi destulă energie rămasă pentru a o cheltui acasă.

Leu – O zi destul de calmă, cu orele scurse monoton până la prânz, dar asta nu pare deloc să vă deranjeze, căci vă aşteaptă o seară mai agitată, undeva în oraş.

Fecioară – Apatia şi descurajarea celor din jur nu vă vor reduce elanul novator ce vă domină astăzi şi duceţi cu bine la capăt un plan care are putea însemna bunăstarea întregului colectiv.

Balanţă – Flexibilitatea şi altruismul fac întotdeauna casă bună. Acum veştile referitoare la evenimente de familie, dar şi invitaţiile primite în acest sens vă întăresc convingerile personale.

Scorpion – Este o zi în care căutaţi să îi convingeţi pe cei din jur că auziţi şi ceea ce nu este rostit. Simţiţi nevoia de manifestare, daţi-i drumul, exprimaţi-vă aşa cum doriţi, dar fără a ridica tonul.

Săgetător – O zi la care visaţi de foarte mult timp. Veţi pune în aplicare dorinţele cele mai ascunse. Viaţa de familie nu vă ridică probleme, sunteţi înţeles de către partener.

Capricorn – Cu toate că nimeni nu vă crede în stare să-i compătimiţi pe cei bătuţi de soartă, astăzi le veţi dovedi celor din jurul dvs. că nu sunteţi insensibil. Vă recăpătaţi pacea sufletească.

Vărsător – Sunteţi imprevizibil şi vreţi să ieşiţi în evidenţă, dar cei mai tineri ca dvs. vă vor da o lecţie. Nu este exclus să aveţi unele neînţelegeri cu o rudă sau să aveţi nevoie de un împrumut.

Peşti – Este de preferat să faceţi o listă de priorităţi şi nu să acţionaţi în mod haotic. Lipsa de răbdare este pentru dvs. un factor comportamental nou şi, din fericire, pasager.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Şeful lui Bulă
Dar avem corupţie şi la noi, în Marea Britanie!
Prim procuror trimis în judecată pentru trafic de influenţă
"...si atunci, Printul strain a venit cu bani, a sarutat printesa numita Romania, iar aceasta s-a trezit
Cazuse in vraja consumului si deficitelor"
15 ianuarie, Ziua naşterii Poetului National Mihai Eminescu se serbeaza si la Ipotesti
Aurelian Şoric, dat afara din Poliţie, şi-a luat concediu medical
Budapesta îşi promovează preşedinţia europeana cu o hartă a Imperiului Habsburgic
dar neagă evocarea nostalgica a Ungariei Mari
Tot mai multe familii preferă căsătoriei, concubinajul
Caramitru deplânge starea actuală a Memorialului Ipoteşti
el speră să-l scoată din ghearele politice ale Consiliului Judeţean Botoşani
Spectacol excepţional de ziua lui Eminescu
Primarul de Dorohoi flueră a pagubă
Femeie luată pe sus de un Volkswagen Golf
Caricatura zilei: Nuţi cea musculoasă
CAJ spouen că în 2011 nu va mai lărgi baza de contribuabili
O nouă dispoziţie demagogică a ministrului Funeriu
Activitatea CJAS blocată de un program informatic prost conceput
Schimbare de director la Liceul de Arte Botoşani
Schimbare de director la Liceul de Arte Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă