Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28296
De la 07 Ianuarie 2003
111098881

Horoscop

  • 31 December 2006, 23:00
Berbec – Datoria faţă de intimi – p primul plan! Aveţi mult de lucru în gospodărie. În cariera dvs. vă preocupă performanţele. Sunteţi cu gândurile împărţite.

Taur – Alături de familie şi prieteni veţi reuşi să vă relaxaţi şi să petreceţi o zi minunată. Veştile de la rudele mai îndepărtate vă vor bucura nespus.

Gemeni – Veţi primi o invitaţie surpriză, dar nu aveţi nici un motiv să o refuzaţi. Persoanele mai tinere din familie doresc un sfat de la dvs. – găsiţi-vă timp şi pentru ele.

Rac – O decizie-cheie, rapidă nu trebuie, desigur, să ajungă la urechea curioşilor din anturajul dvs. Drumeţiile se soluţionează cu recompense. Atenţie la cât investiţi în protocol!

Leu – Persoana iubită are o nemulţumire pe care ar trebui să o lămuriţi fără întârziere. Dai dovadă de răbdare, de înţelegere şi totul se va rezolva de la sine.

Fecioară – Veţi cheltui o mulţime de bani, dar nu veţi regret. Programul pentru timpul liber va fi modificat până se va găsi o formulă care să mulţumească pe toată lumea.

Balanţă – Cu un surplus de încredere în finalizarea unor probleme personale vă şi gândiţi şa oportunităţile ce ar trebui să vină din cetatea Fortunei. E bine să faceţi calcule.

Scorpion – Primiţi veşti de la prietenii apropiaţi sau chiar vi se propune o întâlnire care vă dă peste cap programul dvs. de astăzi. Sunt posibile surprize în casă.

Săgetător – Cei din casă sunt plini de energie şi au dorinţe ciudate, în timp ce dvs. nu vreţi decât să staţi acasă şi să vă odihniţi. Vă năpădesc amintirile.

Capricorn – Veţi fi plin de optimism şi vă veţi simţi bine în societate, aşa că nu refuzaţi invitaţiile care vi se fac. Puteţi lăsa treburile gospodăreşti şi pe altă dată.

Vărsător – Colaborările vor fi o sursă de stres, mai ales pe la jumătatea zilei. Veţi obţine totuşi sprijinul unuia dintre şefi într-o chestiune importantă pentru dvs.

Peşti –Aveţi tendinţa de a vă impune cu orice preţ, deteriorând relaţia cu partenerul. Ţineţi cont de sensibilitatea celorlalţi dacă vreţi să fiţi fericit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Urătură
Pastilograme
Sorcova Jurnalului
Un vechi pluguşor
O veche sorcovă
Un cadou pentru nevastă
Răvaşe... nărăvaşe
Mesajul prefectului privind intrarea Botoşanilor în U.E.
Mesajul PRM
Mesajul preşedintelui CJ
Mesajul PD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă