Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
In vino veritas
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14262
De la 07 Ianuarie 2003
120869875

Horoscop

  • 31 July 2007, 23:00
Berbec – Sunteţi plin de energie şi veţi putea face lucruri deosebite. Intuiţia şi inspiraţia se împletesc în mod fericit, acest lucru ajutându-vă în tot ce vreţi să întreprindeţi.

Taur – Deopotrivă de activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus. Comunicaţi eficient.

Gemeni – Aveţi o plăcere nebună să cheltuiţi bani dar şi sprijin financiar din partea familiei aşa că nu trebuie să vă faceţi griji. Şansele sunt de partea dvs.

Rac – Un prieten vă face o vizită şi vă impulsionează aşa că vă puneţi în valoare calităţile practice. Sunteţi un partener minunat de conversaţie.

Leu – Va fi o zi în care îi veţi cuceri pe toţi cu farmecul dvs. şi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi. Nu este exclus să primiţi bani de unde nici nu gândiţi.

Fecioară – Se produc unele schimbări la serviciu, dar care vă vor avantaja. Vă comportaţi într-o manieră originală, care îi va lăsa fără replică pe cei din jurul dvs.

Balanţă – Încercaţi să fiţi cât mai zâmbitor şi mai amabil, dar constataţi că este doar pierdere de timp. Sunt posibile evenimente neprevăzute în domeniul financiar.

Scorpion – Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Evitaţi alimentele grele.

Săgetător – Este o zi în care aţi putea avea realizări mari, aşa că nu vă cramponaţi de chestiuni minore. Încercaţi să priviţi lucrurile în ansamblu, iar realizările nu se vor lăsa aşteptate.

Capricorn – Sunteţi ceva mai melancolic şi mai visător. Primiţi bani pe care îi cheltuiţi cu folos, sau aşa credeţi dvs. pentru că cei din familie sunt de altă părere.

Vărsător – Există posibilitatea unor controverse cu cineva din familie, dar, dacă veţi da dovadă de calm şi răbdare, le veţi depăşi. Încercaţi să vă concentraţi asupra unor lucruri pozitive.

Peşti – Străduiţi-vă să vă dobândiţi siguranţa interioară şi toate lucrurile vor decurge de la sine. O discuţie despre carieră ar putea aduce unele veşti bune.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ghicitoare
Anunţ-concurs
Test de inteligenţă
Perle politice
Confuzie
Blonda de la hotel
Mariana Dănescu din “La bloc” a născut o fetiţă
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 1 august
Românul şi băile
Perle militare
O poveste şugubeaţă
Supărarea papagalului
Votcă şi chiloţei
Autorităţile şi intoxicaţiile cu nitraţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă