Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
In vino veritas
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
18606
De la 07 Ianuarie 2003
80972729

Horoscop

  • 2 August 2007, 23:00
Berbec – Întreaga dvs. energie va fi investită în urgenţele familiei. Chiar dacă primiţi şi reproşuri din partea rudelor vreţi să fiţi siguri că cei dragi nu duc lipsă de nimic.

Taur – Doriţi să menţineţi relaţii armonioase cu persoane influente din anturajul dvs. Nu va fi uşor să împăcaţi şi capra şi varza. Starea de spirit vă ajută să treceţi cu fruntea sus.

Gemeni – O femeie vă oferă o sumă de bani, nu- primiţi până nu vă sunt clare condiţiile pe care le pune aceasta. După amiază sunt posibile migrene sau indispoziţii.

Rac – Conştient de punctele câştigate, domoliţi ritmul şi vă aplecaţi cu mai multă răbdare asupra problemelor curente. Ascultaţi şi sfaturile celor ce par a fi sinceri.

Leu – Deciziile dvs. neaşteptate, stare de spirit oscilantă îl şochează, dar îl incită pe partener. Aveţi tendinţa de a cheltui nejustificat sume de bani şi vă supăraţi partenerul.

Fecioară – Trebuie să vă străduiţi să faceţi o delimitare strictă între cele două domenii ale vieţii dvs. – casă şi serviciu. Nu lăsaţi ca unul să-l influenţeze pe celălalt.

Balanţă – Partenerul vă provoacă la o plimbare, un sport sau cel puţin o întâlnire cu prietenii apropiaţi. Cum nici dvs. nu prea aveţi astâmpăr, veţi accepta.

Scorpion – Veţi avea parte de nemulţumiri şi de mulţumiri aşa vă retrageţi în propria carapace şi nu lăsaţi pe nimeni să vă perturbe. Nu vă neglijaţi partenerul.

Săgetător – Cheltuiţi cu dărnicie, respectaţi dorinţele familiei. Fireşte, dacă şefii au nevoie de prezenţa dvs., nu există nici o posibilitate de a vă eschiva.

Capricorn – Ştiţi să valorificaţi ideile, să fiţi practici. Din discuţiile purtate cu prietenii, trageţi concluzii avantajoase. Pe plan financiar se conturează o redresare a bugetului.

Vărsător – Iată o zi inspirată pentru dvs.! Programul zilei vine în sprijinul unor demersuri la care reflectaţi discret, dar neliniştiţi. Negocieri cu persoane din alt mediu social.

Peşti – Pentru dvs. Rezolvarea problemelor contează mai mult decât odihna. Până la un punct aveţi dreptate. Este bine că vă susţineţi cu tărie opiniile pentru a câştiga bătălia.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşăneanul Huţu a intrat în Cartea TVRecordurilor
Caută colaboratori
Românul şi toana
Test de superinteligenţă
Program TELE’M Botoşani, vineri, 3 august
Anunţ-concurs
Test de inteligenţă
Perle politice
Ghicitoare
Pacea interioară
Internatul de fete
Perle de la examen
Ce poţi păţi, când eşti resuscitat
Cocoşul cel isteţ şi homoxexualitatea
Modul lui Tarzan de a face amor
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă