Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
In vino veritas
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Nu uitaţi
Publicitate
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6837
De la 07 Ianuarie 2003
123714498

Horoscop

  • 26 December 2007, 23:00
Berbec – În această zi vorbiţi cam mult, dar aveţi o vorbă foarte dulce. Chiar dacă aveţi de lucru până peste cap la serviciu, nu vă daţi înapoi de la o mică bârfă.

Taur – Se pare că vinovatul sunteţi dvs. Prea luaţi totul pe cont propriu şi vă pierdeţi în amănunte. Spre finalul aceste zile veţi deveni ceva mai echilibrat şi mai intuitiv.

Gemeni – Tendinţa de a vă critica partenerul s-ar putea răsfrânge negativ asupra dvs. Încercaţi să luaţi lucrurile aşa cum sunt. Aveţi răbdare, rezultatele financiare se vor vedea în timp.

Rac – N-ar fi exclus ca o problemă de sănătate mai veche să necesite o intervenţie chirurgicală. În această situaţie, nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece totul se va rezolva.

Leu – Veţi avea de semnat acte, sau de obţinut o aprobare. Veţi avea de-a face cu multă lume, ceea ce vă va încânta dar vă va şi obosi peste măsură.

Fecioară – Încercaţi să vedeţi dacă aţi greşit pe undeva în acţiunile dvs. Ceva nu merge bine şi observaţi. În tot acest timp mergeţi înainte cu ceea ce faceţi în cadrul relaţiei amoroase.

Balanţă – Atenţie sporită la traficul aglomerat. Nu puteţi şti ce se poate întâmpla, iar dacă toţi sunt la fel de îngânduraţi ca dvs., cu siguranţă nu poate să fie bine.

Scorpion – Fiţi tare şi încercaţi să vă menţineţi pe poziţie în faţa partenerului. Dacă reuşiţi să vă impuneţi ideile se poate termina cu bine. Fiţi ceva mai atent la sănătate.

Săgetător – Azi, în dragoste, cu cât sunteţi mai spontani, cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o veţi aduce pe tapet.

Capricorn – Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi pe cei din jur. Opiniile dvs. sunt apreciate de anturaj.

Vărsător – Dispute cu şeful într-o chestiune care nu ar trebui să vă dea atât de mult de furcă. Din cauza asta imagine dvs. este în scădere la birou.

Peşti – E cazul să fiţi precaut astăzi. Din cauză că sunteţi cu capul în nori s-ar putea să vă scape unele cuvinte de care mai târziu o să vă pară rău.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Botoşani
Felicitare PD-L
Program TELE'M Botoşani, joi, 27 decembrie
Politicianul şi fata mare
Comentariul comentariilor (XVIII)
(Ioan Rotundu)
Bătaie cu dinţi scoşi şi cap spart la Şcoala nr. 8
ca de fiecare dată, conducerea şcolii a încercat muşamalizarea cazului
Garantează căldură în... casă
Un Crăciun suspect de liniştit
Zise la un pahar
Legenda iazului Dracşani
La iepuri - poveste ce poate fi şi adevărată
Cartuşe speciale
Ţiganul şi albina
Culese din popor
Ghicitori din zona Tudora
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog