Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28001
De la 07 Ianuarie 2003
111203329

Horoscop

  • 8 January 2008, 23:00
Berbec – Astăzi nu prea aveţi timp pentru declaraţii de dragoste, lucru care l-ar putea nemulţumi pe partener. În ceea ce priveşte o problemă de ordin moral, veţi primi sfaturi.

Taur – Începutul zilei vă găseşte irascibil şi fără nici un chef. Aţi dori ca toţi să vă lase în pace. Se pare că o surpriză plăcută venită din partea cuiva tânăr vă va ridica moralul.

Gemeni – Se pare că o ceartă, o mică neînţelegere sau o discuţie mai aprinsă v-au cam dat peste cap. nu e cazul să dramatizaţi. Discutaţi cu calm cu cei implicaţi şi spuneţi-le ce gândiţi.

Rac – Vă dovediţi înţelegători faţă de semeni. Amicii şi colegii vă solicită sfaturi. E posibil să vă vină nişte idei nebuneşti care să aibă efecte negative asupra situaţiei dvs. profesionale.

Leu – Aţi intrat, oarecum, în panică, pentru că o persoană apropiată vă cam bagă beţe în roate. Încercaţi să vă ordonaţi viaţa şi să vă rezolvaţi problemele cu calm şi diplomaţie.

Fecioară – Tonusul fizic şi psihic vor cunoaşte o curbă ascendentă, prilej cu care veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor sociale. S-ar putea să începeţi şi o dietă alimentară.

Balanţă – Intraţi în conflict foarte uşor cu acele persoane care încearcă să vă „pozeze” rezolvarea unor probleme care nu ţin de sfera dvs. de activitate.

Scorpion – Vă simţiţi în largul dvs. în familie. Sunteţi înconjurat de cei dragi şi primiţi afecţiunea de care aveţi atâta nevoie. Daţi mai multă atenţie părerilor celorlalţi.

Săgetător – Veţi fi pus într-o situaţie inedită, din care veţi avea de câştigat dacă ştiţi să vă puneţi în valoare talentele. Aşteptaţi bani care întârzie să apară.

Capricorn – Fiţi mai stăruitor atunci când vă doriţi ceva. Lăsaţi orgoliile şi faceţi tot ce vă stă în putinţă. Aveţi multe probleme restante şi încercaţi să le faceţi pe toate odată.

Vărsător – Una din ambiţiile dvs. se va concretiza. Familia are un rol important şi, chiar dacă nu vă mai vedeţi capul de treburi, reuşiţi să rezolvaţi problemele casnice.

Peşti – E posibil să întâmpinaţi dificultăţi legate de semnarea unor acte importante. Cineva vă stă în cale şi nu vă puteţi obişnui cu ideea că nu reuşiţi să rezolvaţi ce v-aţi propus.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Răzbunarea bărbatului pe mofturile soţiei
Program TELE’M Botosni, 9 ianuarie
2008 - an aniversar pentru Centrul de Creaţie
Botoşanii va continua să arate precum un şantier
Stadionul municipal va fi reabilitat
Conţac schimbă tactica
Încântat că are cu ce se lăuda
Urban Serv luptă din greu cu zăpada, pentru a lua banii primăriei
Prefectul a dat tonul la sfinţirile din acest an
el a participat la sfinţirea a două noi sedii de poliţie
Epidemiologii se aşteaptă ca gripa să bată la uşă
Sesiune specială a testelor naţionale
Plai i-a reproşat interimarului Holcă, că n-a încătuşat fraudatori
Cursuri de asistenţi sociali
Muzeul Judeţean pregăteşte o expoziţie specială pentru 24 ianuarie
Cum puteţi câştiga bani, dacă aveţi Internet
Comentariul comentariilor (XX)
(Ioan Rotundu)
Drama studentului Cosmin
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă