Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8139
De la 07 Ianuarie 2003
123131710
pnl

Horoscop

  • 8 May 2008, 23:00
Berbec – O zi în care comunicarea cu ceilalţi este scurtcircuitată. Nici nu spuneţi ce trebuie, dar nici nu se vrea să se înţeleagă ceea ce spuneţi. Nu faceţi angajamente pe termen lung, evitaţi conflictele.

Taur – Încercaţi să faceţi o bună impresie, evitând pornirile arogante. Aceasta este cheia succesului acum. O sumă de bani mică, devine suficient de mare încât să işte neînţelegeri.

Gemeni – Sunteţi atât de ocupat că nici nu ştiţi cum trec zilele. Este bine, îndeosebi pe plan afectiv. Reuşitele sunt imediate. Revine în actualitate problema unei moşteniri.

Rac – Vă concentraţi cu atâta abnegaţie pe o activitate creativă care vă face plăcere, încât nu vă mai plictisesc muncile de rutină, iar obligaţiile zilnice chiar vă pot distra.

Leu – Sunteţi surprins de un val de pesimism. Prietenii vă observă starea de spirit şi încearcă să vă înveselească. Nu îi refuzaţi, fac totul cu bună intenţie.

Fecioară – Buna dispoziţie pe care o răspândiţi în jur are darul de a vă face să câştigaţi puncte la capitolul simpatie. Sunteţi radios şi toţi vor să vă dea alături.

Balanţă – Telefonul unei cunoştinţe de acelaşi sex vă cam indispune. Ar fi bine să nu luaţi în seama informaţiile primite. Acestea provin de la o persoană care nu vă vrea nicicum binele.

Scorpion – Executaţi cu fineţe cele mai dificile părţi ale unei activităţi cotidiene şi vă pierdeţi răbdarea la cea mai nevinovată observaţie. Lăsaţi totul baltă şi faceţi o revizie de rutină.

Săgetător – Sunteţi răsfăţat de toată lumea, însă spiritul dvs. critic nu vă părăseşte nici un moment. Căutaţi motivele pentru care anturajul se comportă cu atâta solicitudine.

Capricorn – Exuberant şi optimist, faceţi excese la care alţii nu pot nici să se gândească fără a li se face rău. Anturajul ascultă cu interes maxim soluţiile profesionale oferite de dvs.

Vărsător – Părerile familiei dvs. vi se pare fără sens, dar nici nu credeţi că aveţi vreo şansă să-i convingeţi că nu au dreptate. Acumulaţi alt fel de experienţă de viaţă.

Peşti – V-aţi cam plictisit de prietenii vechi şi de dizertaţiile lor pretenţioase ori licenţioase, aşa că decideţi să rămâneţi mai mult timp cu familia.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


De ce râde satana?
Program Tele'M Botoşani vineri, 9 mai
O femeie a leşinat la vederea lui Gabi Jugaru
Pro Sport, primul care a premiat campionii
A fi român în regiunea transnistreană este o luptă zilnică de supravieţuire
Interferente culturale şi educaţionale cu tineri români din Basarabia
Romanii din Italia sunt mai educaţi şi mai muncitori decât italienii
Filmează orice, dacă-i tocmit!
Comentariul comentariilor (CX)
(Ioan Rotundu)
Lista PD-L cu candidaţii la Consiliul judeţean
Comat Giurgiu vă informează
Lecţia Monacu
Ioan Rotundu
Spitalul judeţean nu mai are bani pentru investiţii
Ciubotaru şi-a instalat consăteanul şef la OJPC
încă un membru al familiei Ţurcanu a fost uns şef de instituţie
Captură de ţigări la Frontieră
Lansare cu fast pentru candidaţii liberali
Tăriceanu ne-a aplâns de milă că suntem săraci... şi-a plecat
Parcurile botoşănene în plină cosmetizare
Preşedintele Conţac a fost izolat, ca nu cumva să dea mâna cu Tăriceanu
Buletine de vot vândute de boschetari cu 1 leu bucata
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog