Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25515
De la 07 Ianuarie 2003
122885582

Horoscop

  • 29 June 2008, 23:00
Berbec – Profitaţi din plin de puterea de coordonare a activităţii şi vă concentraţi atenţia asupra unor aspecte inedite. Sunteţi apreciat, dar preferaţi indiferenţa adversarilor.

Taur – Stresul acumulat vă poate crea neplăceri pe fond nervos. Există şi unele pericole în ceea ce priveşte accidentele, aşa că fiţi prudenţi.

Gemeni – Din punct de vedere emoţional, deveniţi instabil din cauza unei veşti primite probabil de la rude. Preferaţi să renunţaţi la program şi să plecaţi mai devreme acasă.

Rac – Aveţi o plăcere nebună să cheltuiţi bani, dar beneficiaţi şi de sprijin financiar din partea familiei, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji. Vă întâlniţi cu prieteni vechi şi noi.

Leu – Veţi face un drum pentru a întâlni un prieten şi a pune la cale o strategie pe termen lung. Sunteţi binevoitor, generos şi ştiţi să atrageţi lumea de partea dvs.

Fecioară – Toată dragostea şi atenţia dvs. se îndreaptă asupra partenerului. Poate vă gândiţi pentru acest sfârşit de săptămână la o excursie dacă timpul se anunţă favorabil.

Balanţă – Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur.

Scorpion – Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur şi chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi!

Săgetător – Faceţi drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. Partenerul de viaţă nu va fi de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Capricorn – Vă bucuraţi de sprijinul unor persoane amabile şi de împrejurări fericite. Cineva de la serviciu intenţionează să vă facă un cadou. Aveţi multă vitalitate.

Vărsător – Dimineaţa se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine ce spune.

Peşti – Sunteţi invitat la un eveniment deosebit şi nu vreţi să rataţi această ocazie. Sunteţi un partener minunat de conversaţie, dar nu încercaţi să vă impuneţi forţat ideile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Invidia lui Gheorghe
Aveţi bani, puteţi cumpăra o maşină interesantă!
Un deţinut a câştigat procesul cu închisoarea pe motiv de hrană religioasă
Primari care şi-au călcat demnitatea în picioare
Program Tele'M Botoşani luni, 30 iunie
Leacul lui Năstase... pentru DNA
Comentariul comentariilor (CXLVIII)
(Ioan Rotundu)
Ştire pozitivă despre Văcăroiu
Sondaj Naţional ATLE, iunie 2008
România politică după alegerile locale
Hai la instrucţie!
Patru colecţionari botoşăneni au expus la EFIRO 2008
Festival mai mult decât gălăgios pentru rockerii botoşăneni
Liviu Câmpanu şi-a abandonat jurământul
Maşina de vot a funcţionat perfect
Conţac şi Ţurcanu sunt vicepreşedinţi ai CJ Botoşani
Deficit de locuri la grădiniţele din Botoşani
Începe recolta la păioase
Birocratul Elvădeanu sfidează ridicolul şi bunul simţ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog