Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30276
De la 07 Ianuarie 2003
105975262

Horoscop

  • 27 July 2008, 23:00
Berbec – Vă cam lipseşte simţul practic şi s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii.

Taur – Vă este teamă să vă legaţi sentimental de o persoană cunoscută de curând, deoarece v-aţi putea pierde libertatea pe care o iubiţi atât de mult. Cu sănătatea staţi bine.

Gemeni – Astăzi sunteţi plin de energie, iar creativitatea de care daţi dovadă va fi foarte mare. Dacă acum, veţi face un efort, mai târziu e posibil să vă bucuraţi de succese considerabile.

Rac – Astăzi primiţi veşti bune, motiv pentru care sunteţi mult mai tolerant cu cei de lângă dvs. Ba chiar sunteţi dispus să faceţi şi unele compromisuri.

Leu – Iniţiativele pe care le veţi lua astăzi se vor dovedi utile şi puteţi spera la realizări de invidiat, pentru că vă reuşeşte tot ce întreprindeţi.

Fecioară – Este timpul să fiţi un pic mai duri cu subalternii pentru că puţină ordine nu strică. Altfel riscaţi să vi se urce la cap şi să purtaţi discuţii contradictorii cu cei din jur.

Balanţă – Ar fi bine ca astăzi să nu fiţi prea insistent, pentru că puteţi isca un conflict. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri. Evitaţi speculaţiile, oricât de mare ar fi tentaţia.

Scorpion – O veste bună vă readuce buna dispoziţie. Familia vă este alături şi vă ajută în tot ceea ce întreprindeţi. Spre seară, s-ar putea să ieşiţi în oraş cu nişte prietenii mai vechi.

Săgetător – Oboseala acumulată în timpul săptămânii poate fi depăşită doar apelând la un moment de odihnă. Vă puteţi relaxa în această zi, încercând să uitaţi de grijile cotidiene.

Capricorn – Sunteţi bine dispuşi şi aveţi de gând să vă bucuraţi de ziua de astăzi. Primul pas îl constituie orientarea gândurilor dvs. către soluţii pozitive. Spre seară primiţi o vizită.

Vărsător – Opiniile dvs. nu ar trebui să treacă neobservate, cu atât mai mult cu cât beneficiaţi de o mare putere de convingere. Vă simţiţi nemaipomenit în mijlocul oamenilor.

Peşti – Ziua de azi este propice investiţiilor, dacă ştiţi să vă plasaţi banii în mod inteligent. Flerul vă ajută să luaţi cele mai bune decizii. E indicat să nu faceţi împrumuturi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tele'M Botoşani luni, 28 iulie
Gânduri în două sec unde de disperare
Flutur vrea ca primăria veche să aibă rol de reprezentare
Liberalii au sărit în ajutorul sinistraţilor
Salvat din ştreang, pentru 5-a oară
Lista monumentelor istorice luată la ochi de specialişti
Votul uninominal continuă să dea frisoane celor din PRM
Teatrul „Mihai Eminescu”, campion la venituri
Pe botoşăneni îi ţine punga mai mult pentru apartamente vechi
Buchet de festivaluri pentru botoşăneni
Şeful CJ Botoşani acuză Guvernul de mită electorală
Inundaţiile au făcut ravagii în judeţ
Puhoiul de ape i-a scos pe epidemiologi pe teren
Pretind că sunt serioşi!
Comentariul comentariilor (CLV)
(Ioan Rotundu)
Angajaţii AJOFM vor convinge şomerii să accepte condiţiile patronilor
Din septembrie se aplică noi limite de vârstă pentru pensionare
Ce şanse au candidaţii liberali să ajungă senatori?
Ioan Rotundu
Creşte numărul taţilor ce preferă postura de mamă
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă