Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi:
6560
De la 07 Ianuarie 2003
72477203

Horoscop

  • 30 July 2008, 23:00
Berbec – Drumurile vă vor consuma o mare parte a zilei, dar veţi avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă. Un prieten bolnav vă cere sprijinul.

Taur – Dacă veţi reuşi să vă manifestaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva deosebit. N-ar fi exclus să aveţi probleme legate de acte.

Gemeni – Nu vă încăpăţânaţi să rezolvaţi singur toate problemele – un mic ajutor nu poate dăuna mândriei dvs. Sunteţi cam obosit şi nu reuşiţi să faceţi tot ce v-aţi propus.

Rac – Din discuţiile cu prietenii aflaţi tot felul de zvonuri cărora nu ştiţi dacă să le daţi crezare. Orice informaţie care vă parvine trebuie verificată înainte de a fi folosită.

Leu – Propunerile pe care le veţi primi astăzi sunt deosebit de ademenitoare, dar prudenţa vă îndeamnă să nu acţionaţi. Ţineţi cont de această avertizare.

Fecioară – După amiază vă aşteaptă o mulţime de drumuri care vă vor încurca. Relaţia cu persoanele mai în vârstă vă este favorabilă dacă ascultaţi şi sfaturile lor.

Balanţă – În familia dvs. ar putea să apară unele discuţii care vor crea o stare de tensiune. Încercaţi, pe cât posibil, să mediaţi conflictul pentru a avea parte de o zi liniştită.

Scorpion – Din păcate, faptul că aveţi tendinţa de a amesteca plăcerea cu afacerile vă va cauza o mare neplăcere astăzi, când veţi pierde ambele capitole.

Săgetător – Se pare că unul dintre colegi, care nu vă iubeşte prea mult, încearcă să vă facă rău. Până la urmăm, veţi ieşi basma curată, dar nu vă va fi prea uşor.

Capricorn – Reuşiţi să scăpaţi de încurcăturile financiare, ba chiar să-i ajutaţi şi pe cei care au apelat la dvs. Nu exageraţi făcând iar excese, deoarece veţi trece din nou printr-o criză.

Vărsător – Încercaţi să nu vă entuziasmaţi prea mult atunci când veţi auzi despre proiectul în care intenţionează să vă angreneze un cunoscut, fiindcă nu e ceva de viitor.

Peşti – Veţi relua legăturile de prietenie la care aţi renunţat cu puţin timp în urmă din cauza unor vorbe spuse la mânie. Amicii v-au ajutat întotdeauna şi vă cereţi scuze.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Când trebuie să alegi între rău şi groaznic
Program Tele'M Botoşani joi, 31 iulie
Angajatorii nu pot să concedieze femeile însărcinate
Comuniştii de la Chişinău încearcă demiterea primarului liberal al Chişinăului
Un parlamentar şi agenţii guvernului comunist fac presiuni asupra Mitropoliei Basarabiei
De la Est vine ploaia
Ucraina atacă pe doua fronturi
Itinerar pastoral al Arhiepiscopului Nicolae în luna august
Persoane acuzate că trăiesc pe seama banului public
S-a învârtit cu elicopterul în jurul cozii şi… a plecat
Ioan Rotundu
Mai avem de aşteptat până la toamnă, ca să avem prefect
Deţinuţii au renunţat la hrană în favoarea sinistraţilor
PNL Gorj donează 100.000 lei pentru sinistraţi
Barajul de la Stânca Costeşti nu este în pericol
Mihai Ţâbuleac lasă garda jos
vicele Ţurcanu a primit noi competenţe
Votaţi PSD!
Salvaţi cultura de grâu!
Dumnezeu cu mila!
Ioan Rotundu
Premierul a evaluat la faţa locului situaţia de la barajul Stânca Costeşti
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă