Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
32693
De la 07 Ianuarie 2003
103135381

Horoscop

  • 5 August 2009, 23:00
Berbec – V-ar plăcea să vă petreceţi ziua în linişte, dar sunteţi contrariat de mici neînţelegeri pe care le veţi lămuri. Vizita unei rude vă face o mare bucurie, însă aflaţi şi de un lucru neplăcut.

Taur – Conjunctura vă este favorabilă încheierii unor contracte sau semnării unor acte importante. În schimb, n-ar fi indicat să faceţi lucruri ce necesită îndemânare.

Gemeni – V-aţi necăjit partenerul şi vă gândiţi la o reconciliere. O vorbă bună şi o plimbare în parc ar putea rezolva problema. Este o zi bună pentru a reaprinde o dragoste împărtăşită.

Rac – Încântaţi-l pe partenerul dvs. cu flori şi vorbe bune. Ieşiţi la un picnic sau la o terasă şi relaxaţi-vă. Urmaţi-vă instinctele şi intuiţia. Păstraţi-vă canalele de comunicare.

Leu – Sunteţi stresat din cauza banilor care, se pare, nu vă ajung. Cineva apropiat vă poate ajuta însă dvs. nu vreţi să apelaţi la acea persoană. Sunteţi indecis şi apelaţi la familie.

Fecioară – Aţi putea câştiga nişte bani, fără să faceţi un efort deosebit sau aţi putea pleca într-o călătorie la sfârşitul căreia aţi putea găsi răspunsuri la întrebările care vă frământă.

Balanţă – Mici probleme financiare nu vă dau pace în această zi. Trataţi cu respect opiniile celorlalţi şi veţi avea numai de câştigat. O întâlnire neaşteptată aduce modificări planurilor dvs.

Scorpion – Încăpăţânarea de care daţi dovadă astăzi nu vă este caracteristică şi vă poate aduce în situaţia de a avea încurcături. Chiar şi copiii vă vor face o surpriză mai puţin plăcută.

Săgetător – Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile importante. Nu este exclus să faceţi vreo gafă.

Capricorn – O întâlnire cu o cunoştinţă v-ar putea aduce o colaborare avantajoasă, aşa că profitaţi de cunoştinţele şi de diplomaţia care vă caracterizează pentru a vă evidenţia.

Vărsător – Relaţia cu persoana iubită evoluează bine, ceea ce vă face mai optimist şi mai zâmbitor. Dacă vi se propune o excursie sau o petrecere nu trebuie să aveţi nici o rezervă.

Peşti – Aţi putea finaliza unele lucruri pe care le-aţi început de mai multă vreme, mai ales că astăzi vă veţi bucura de sprijinul întregii familii. Nu este cazul să rataţi o astfel de ocazie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Teama Elenei
Când prezumţia de vinovăţie rămâne la cheremul miliţienilor
poliţiştii rup oasele anchetaţilor în mod democratic
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă