Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
18861
De la 07 Ianuarie 2003
81714191

Horoscop

  • 6 August 2009, 23:00
Berbec – O lucrare pe care o începeţi în această zi vă va aduce beneficii pe plan financiar. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu persoanele din anturaj şi cu persoana iubită, pentru a nu crea dispute.

Taur – Sunteţi foarte inspirat. Ideile pe care le aveţi stârnesc curiozitatea celor din jur. Faceţi un plan şi puneţi-l cât mai repede în aplicare. Încercaţi să acţionaţi de unul singur.

Gemeni – Comunicarea cu persoana iubită este din ce în ce mai plăcută, mai lejeră. De aceea, aţi putea să vă petreceţi timpul împreună. Oricum, asta era ceea ce vă doreaţi.

Rac – Nu încercaţi să rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta câteva sfaturi.

Leu – După-amiază veţi avea o mulţime de treburi de rezolvat. Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane interesante care vă vor face propuneri la care merită să vă gândiţi.

Fecioară – Deşi sunteţi o persoană practică, în general, pentru astăzi v-am sfătui să nu concretizaţi nici una din ideile dvs. Puneţi-vă planurile la punct şi rezumaţi-vă la activităţi de rutină.

Balanţă – Vă lăsaţi înşelat de aparenţe şi îi judecaţi pe cei din jur cu foarte multă asprime, lucru ce nu vă caracterizează. Nu mai vreţi să le ascultaţi sfaturile şi le contestaţi autoritatea.

Scorpion – Sunteţi prea autoritar când nu este cazul. Este posibil ca şi programul dvs. supraîncărcat să aibă efecte negative. O vizită la rude devine absolut necesară!

Săgetător – Vi se cere să daţi o mână de ajutor unei persoane apropiate dar refuzaţi din comoditate. Seara, cei dragi vor să vă facă o surpriză plăcută, dar veţi lipsi de la întâlnire.

Capricorn – Terminaţi toată treaba, fără să ajute nimeni şi vă mai găsiţi timp să-i mai ajutaţi şi pe alţii. Din păcate, aveţi iar chef de ceartă, iar de adversari, în această zi, nu duceţi lipsă!

Vărsător – La serviciu va fi ceva agitaţie dar rezultatele sunt pozitive. Puteţi obţine laude din partea şefului care pot compensa nemulţumirea din familie.

Peşti – Vă aşteaptă o zi destul de bună. Aţi putea totuşi să aveţi discuţii aprinse cu prietenii din cauza unor probleme financiare. Pe acasă este multă treabă de făcut şi nu aveţi cum s-o amânaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ţâbuleac şi valul mării
Bodyguarzii de la Dragon Star bătuţi măr în asaltul Comalimentului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă