Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Sport
Horoscop
Decese
Remember
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27677
De la 07 Ianuarie 2003
111098262

Horoscop

  • 7 August 2009, 23:00
Berbec – O întâlnire cu cineva cu care nu v-aţi văzut de mult timp vă face să trăiţi intens câteva ceasuri. Oricât aţi fi de impresionat, nu vă cheltuiţi toţi banii de buzunar.

Taur – Sunteţi o prezenţă agreabilă, aşa că în acest week-end vi se caută compania. Veţi primi veşti, veţi conversa mult şi s-ar putea să vă întâlniţi cu cineva.

Gemeni – Primiţi o veste bună de la o rudă. Temperaţi-vă nervozitatea şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. N-ar fi rău să vă stabiliţi programul împreună.

Rac – Să nu fiţi surprins dacă veţi primi de la serviciu bani la care nu vă aşteptaţi sau veţi fi martorul unor schimbări mai puţin obişnuite care vă avantajează socio-profesional.

Leu – Este o zi bună pentru întâlniri. Rezolvaţi cu succes o problemă de familie. Sunteţi entuziast şi doriţi să începeţi o nouă lucrare. Sfătuiţi-vă cu prietenii!

Fecioară – Zilele acestea aţi primit o propunere de la cineva apropiat. Aşa că ziua de azi o veţi petrece cumpănind şi cântărind ce aveţi de făcut. Salvarea va veni din partea partenerului.

Balanţă – Acasă veţi avea parte de o atmosferă plăcută şi veţi fi mulţumit de ceea ce faceţi. Vă poate surprinde o invitaţie la drum sau posibilitatea realizării unei excursii.

Scorpion – Drumuri scurte, întâlniri cu prieteni apropiaţi, discuţii plăcute sau o realizare personală, acestea sunt evenimentele din acest week-end. Şi surprize plăcute în cuplu.

Săgetător – Situaţia financiară devine ceva mai stabilă. Vă bucuraţi de popularitate şi nu este exclus să primiţi un cadou la acest sfârşit de săptămână.

Capricorn – Propunerile care vi se vor face astăzi vă tentează, dar pe de altă parte, simţiţi nevoia să fiţi ceva mai rezervat. De fapt, vă puteţi asuma şi unele riscuri.

Vărsător – Astăzi puteţi rezolva unele probleme gospodăreşti. De asemenea, aţi putea obţine un important succes la serviciu, ceea ce vă va ridica mult moralul.

Peşti – Norocul nu vă ocoleşte astăzi, nici acasă, nici la serviciu, unde sunt posibile schimbări şi surprize. Aveţi şansa să fiţi inspirat în luarea deciziilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Negocierile democraţilor de la Chişinău “merg lent dar bine”
potrivit declaraţiilor liberalilor
COMUNICAT DE PRESĂ
România nu mai e atractivă pentru turişti
Alpinistele românce au ajuns pe cel mai înalt vârf din Europa, Elbrus – 5642 metri
Muzica folk din România a mai pierdut o voce – Tatiana Stepa
Cornel Popescu – între mitul politic şi evaziunea fiscală
Ţâbuleac şi lupta anticorupţie
Tinerii cercetători români se întorc învingători de la NASA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă