Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7883
De la 07 Ianuarie 2003
110928353

Horoscop

  • 11 April 2010, 23:00
Berbec – Fiţi atent când vă expuneţi părerile despre alţii în prezenţa partenerului dvs. cuvintele nepotrivite se pot întipări în mintea acestuia, iar rezultatele nu vor fi din cele mai bune.

Taur – Partenerul vă va da motive de gelozie. Nu vă alarmaţi: e posibil să fie vorba doar de metoda tradiţională de verificare a sentimentelor dvs. Fiţi cât de poate de calm!

Gemeni – Nu vă încurcaţi în tot felul de socoteli, pentru că în momentul de faţă nu puteţi aprecia corect întreaga situaţie. Chiar dacă se adună nori în familie, păstraţi buna înţelegere.

Rac – Promisiunile care vi s-au făcut cu atâta convingere, se dovedesc a fi simple vorbe goale. E posibil să fiţi învăluit de intrigi, dar al şaselea simţ vă va ajuta să ieşiţi din încurcătură.

Leu – Un eveniment neaşteptat vă împiedică să rezolvaţi o problemă importantă financiară. Mizaţi prea mult pe nişte informaţii care nu se vor adeveri.

Fecioară – O veste contradictorie de la cineva aflat pe alte meleaguri vă va pune multe semne de întrebare. Aveţi de dat un răspuns şi ar fi bine să nu uitaţi.

Balanţă – Judecata vă va fi influenţată de emoţiile puternice pe care le veţi simţi azi, aşa că mai bine sfătuiţi-vă cu un prieten înainte de a lui o decizie.

Scorpion – S-ar putea să fiţi obligat să plecaţi la un drum, ceea ce nu vă surâde absolut deloc. Nu este cazul să-l amânaţi, căci se va ivi ocazia unui câştig mulţumitor.

Săgetător – La o şuetă cu prietenii vi se face o propunere ademenitoare. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu o persoană de încredere. Graba vă dezavantajează.

Capricorn – O veste bună de la o persoană dragă vă va aduce zâmbetul pe buze. În plan familial, lucrurile nu sunt chiar aşa cum v-aţi dori. Fiţi atent la tot ceea ce întreprindeţi.

Vărsător – Astăzi va trebui să vă controlaţi cu atenţie tonul şi cuvintele. În caz contrar, veţi supăra pe multă lume, ceea ce nu este de dorit.

Peşti – Nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi încât să nu mai poată aştepta câteva zile. Discuţiile cu cei din jur vă relaxează, nu fiţi prea indiscreţi cu prietenii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Rezultatele controlului de la Spitalul judeţean nu se cunosc încă
Numărul de şomeri se apropie de cifra fatidică de 13… mii
Asistenţii medicali cu studii superioare vor fi plătiţi la nivel de studii medii
Tunelul lui Munteanu creează din nou probleme Spitalului judeţean
Subprefectul Daniel Moruzi trimis în lupta cu pieţarii
Unii angajaţii ai Primăriei Botoşani freacă menta şi priesc leafă
Centura l-a băgat în copac
Beţia şi volanul
Monstrul este creaţia noastră
Ioan Rotundu
Bacul zilei: Promisiunea judecătorului
Hopa Musteaţă!
Românul şi viaţa post Paşte 2010
A influenţat criza economică numărul naşterilor?
Neacreditarea spitalului judeţean ar fi un dezastru pentru judeţ
susţine dr. Gheorghe Apetroaie, directorul medical al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşanipreşedintele Ţâbuleac este neinformat sau intenţionat prost informatlupta pentru şefie şi funcţii administrative pune în pericol acreditarea spitalului judeţean
Mă aştept la orice măsură şi împotriva mea, în cazul Voicu
Cercetătorii chinezi vor să creeze molecula anti-obezitate
Edu Cer reclamă cumulul ilegal de salarii bugetare din sistemul universitar
sau o diversiune a Guvernului Boc pusă la cale prin aşa zisa intervenţie a societăţii civile
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă