Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
41521
De la 07 Ianuarie 2003
103389794

Horoscop

  • 16 July 2010, 23:00
Berbec – E posibilă o realizare profesională iar în societate sunteţi abil şi ştiţi să vedeţi dincolo de aparenţe. Un prieten vă face o surpriză nu tocmai plăcută.

Taur – Dimineaţa sunteţi foarte ocupat. Membrii familiei vă solicită ajutorul, dar îi refuzaţi, că nu aveţi timp. Atmosfera e cam încordată acasă. Fiţi ceva mai calm!

Gemeni – Aveţi tendinţa să credeţi că puteţi rezolva totul foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize. Riscaţi să jigniţi o persoană mai în vârstă.

Rac – Este posibil să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi. După amiază primiţi vizita unui prieten care vă ajută să depăşiţi situaţia.

Leu – Astăzi este ziua scadenţelor pe plan financiar. Cu eforturi, veţi rezolva probleme importante. În viaţa personală, lucrurile se pare că vor fi puţin mai încrâncenate.

Fecioară – Uitaţi de problemele pe care le-aţi avut până acum. Nimeni nu vă pune beţe în roate, e doar imaginaţia dvs. Reuşiţi să treceţi peste problemele ivite.

Balanţă – Doriţi să împliniţi o serie de urgenţe de care familia să nu ştie. Vreţi să-i menajaţi pe cei dragi, să vă asumaţi noi responsabilităţi. Intenţiile sunt de bun augur.

Scorpion – Bucurii, dar şi veşti despre rivalii dvs. Vă menţineţi un tonus bun şi păstraţi aparenţele. Oboseala cedează în faţa voinţei. Veţi fi o enigmă pentru rivalii dvs.

Săgetător – Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează. Încercaţi să vă faceţi ordine în sentimente. După aceea vă puteţi ocupa şi de altceva.

Capricorn – Raţionamentele dvs. sunt extrem de lucide atâta vreme cât nu intervin acele persoane pe care le antipatizaţi. Deveniţi iritat, faceţi greşeli după greşeli.

Vărsător – Este posibil să faceţi câteva greşeli, mici confuzii, din pricina unei stări de ameţeală sau oboseală. Îi ajutaţi pe cei din anturaj să-şi finalizeze proiectele.

Peşti – Din punct de vedere profesional azi nu vi se întâmplă nimic nou. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum lucrează mafia din sistemul de Sănătate (II)
Bancul zilei: Duhul n-a înţeles… aluzia
Cârlanul dolofan şi proţapul buclucaş
Cine pune capăt acestor abuzuri?!
Filmuleţ cămin cultural Manoleasa
Mi-s dragi Botoşanii!
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă