Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1182
De la 07 Ianuarie 2003
69837959

Horoscop

  • 18 July 2010, 23:00
Berbec – În programul dvs. pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Nu faceţi reproşuri persoanei iubite.

Taur – Sunteţi cuprins de optimism şi aveţi mare încredere în ceea ce vă aşteaptă. Financiar este o zi foarte bună. Nu este exclus să găsiţi o sursă nouă de venituri.

Gemeni – Gândurile vă zboară în alte sensuri şi direcţii, total opuse căminului şi familiei, iar cel de lângă dvs. se poate simţi frustrat. La serviciu treceţi peste orice obstacole.

Rac – Astăzi vi se admiră cutezanţa şi ideile îndrăzneţe. Cele mai importante probleme vă obligă să vă exprimaţi public punctul de vedere.

Leu – Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să vă impuneţi cu încăpăţânare. Sunteţi nemulţumit din cauza banilor.

Fecioară – Nu cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă o meritaţi! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.

Balanţă – Vă sfătuim să vă supravegheaţi sănătatea şi să nu vă suprasolicitaţi fizic şi psihic. Multitudinea de probleme mărunte pe care le aveţi de rezolvat vă vor obosi.

Scorpion – Vă simţiţi răsfăţat de gesturile tandre şi pline de afecţiune ale partenerului. Rezistenţa fizică e bună aşa că orice simptom va fi depăşit cu uşurinţă.

Săgetător – Conştiinciozitatea dvs. naivă va trebui pusă în evidenţă, altfel riscaţi să aveţi o mulţime de probleme. Banii vor fi suficienţi pentru a vă permite mici mofturi.

Capricorn – Aveţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Nu este exclusă o problemă de sănătate.

Vărsător – Aveţi multe de făcut prin casă, dar familia vă acordă tot sprijinul. Îmbinaţi bine problemele de serviciu cu treburile gospodăreşti, dând randament maxim.

Peşti – Reacţionaţi cu promptitudine la solicitările persoanei iubite şi aveţi şansa să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste. Puteţi avea o neînţelegere cu o persoană feminină.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Sfat sexual pentru poliţist
Costiţă şi ospătar… de porc
Primari cu tupeu, pedepsiţi de judecători
Filmuleţ Castelul Huniazilor - Hunedoara
Cacealmaua reformei din sănătate
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX
Noi forme de manifestare ale mafiei din Sănătate (III)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă