Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22837
De la 07 Ianuarie 2003
85182877

Horoscop

  • 22 July 2010, 23:00
11. Berbec – Relaţia dvs. capătă uşor-uşor aspecte de competiţie. Nu vă îndopaţi cu vitamine, luaţi-le pe rând, în funcţie de nevoi. Vă faceţi probleme din cauza bugetului.

Taur – Sunteţi puţin inhibat şi comunicaţi mai greu. Vă recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi cu persoane importante. Evitaţi investiţiile. Riscaţi să regretaţi!

Gemeni – Încercaţi să nu vă suprasolicitaţi astăzi, fiindcă există riscul unor accidente. Fiţi mai calmi şi odihniţi-vă mai mult.

Rac – Străduiţi-vă să fiţi mai toleranţi şi să treceţi cu vederea unele stângăcii ale partenerului. Oricât s-ar strădui unii să vă pună piedici, nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Leu – Pentru dvs. este o zi de binemeritat răsfăţ. Chiar dacă apar tot felul de urgenţe de rutină, clipele de răsfăţ vor îndepărta oboseala ce vă pândeşte.

Fecioară – Multe discuţii, multe idei, dar şi puncte de vedere diferite. Înarmaţi cu dovezi pentru problemele ce trebuie rezolvate rapid, pledoaria dvs. poate convinge.

Balanţă – Este ziua întrebărilor esenţiale pentru dvs. Veţi constata că prietenii şi rivalii dvs. au reuşit, deseori, acceptând consensul. Selectaţi-vă singuri calea ce trebuie urmată.

Scorpion – Posesivitatea dvs. este de natură să agaseze partenerul. Priviţi cu mai multă raţiune relaţia de cuplu şi nu mai provocaţi discuţii inutile.

Săgetător – Sunteţi neliniştiţi fiindcă nu aţi reuşit să duceţi la capăt tot ce v-aţi propus pentru ziua de azi. Celibatarii visează la o dragoste adevărată.

Capricorn – Este posibil să aflaţi veşti îmbucurătoare despre o afacere începută acum câtva timp. Mai multă grijă dacă aveţi de semnat acte.

Vărsător – Mai uşor cu munca şi aplecaţi-vă mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeţi o sumă importantă. Ocupaţi-vă de treburi casnice, de rutină.

Peşti – Colegii dvs. sunt nemulţumiţi. Ei sunt gata să stârnească un conflict cu cei din conducere. Aveţi încredere în propria intuiţie şi nu vă implicaţi în conflict.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bestia de soacră-sa
Adevăratele pârjoale moldoveneşti
Viza pentru moldoveni… pagubă-n buzunarul unor botoşăneni
„Programul Nicolaescu” are multe necunoscute
Ioan Rotundu
Executare silită supravegheată discret de anumite autorităţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă