Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
27083
De la 07 Ianuarie 2003
80583655

Horoscop

  • 27 July 2010, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie, pornind de la bani. Păstraţi-vă calmul şi să nu ridicaţi tonul. Spre seară vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Taur – Ar fi indicat să evitaţi călătoriile şi, mai ales, vizitele prea lungi. Ar fi bine să vă limitaţi activităţile de rutină, iar după amiază să staţi acasă, în mijlocul familiei.

Gemeni – Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru să nu ştiţi cu ce să începeţi. S-ar putea să aveţi musafiri.

Rac – Fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că ar fi posibil să aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă suprasolicitaţi şi încercaţi să vă păstraţi buna dispoziţie.

Leu – Ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Persoana iubită vă pregăteşte o seară romantică.

Fecioară – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Faptul să nu staţi bine cu banii, vă ambiţionează să câştigaţi mai mult.

Balanţă – Cu puţin efort, reuşiţi să îmbunătăţiţi relaţiile care „scârţâiau” în ultima vreme. După-amiază vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii.

Scorpion – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă situaţiilor noi şi neobişnuite. Zi favorabilă comunicării.

Săgetător – Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Azi nu sunteţi realist şi e bine să nu forţaţi lucrurile.

Capricorn – Tentaţiile vă copleşesc. Visaţi cu ochii deschişi şi nu daţi ascultare celor care încearcă să vă trezească la realitate. Evitaţi situaţiile în care controlul vă scapă din mână.

Vărsător – S-ar putea să primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul vă reproşează.

Peşti – Este o zi benefică încheierii de contracte în domenii noi de activitate. Puteţi risca o sumă mai mare de bani dacă vine vorba de investiţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, miercuri, 28 iulie
Cioclul politic Băsescu are a se bucura
Ioan Rotundu
Bancul zilei: A doua trădare a lui Iuda
Bucătăria Jurnalul: Mămăliga moldovenească
Mintea lui Boc a început să facă poc!
Anchetă abuzivă a poliţiei supervizată de Lisenchi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă