Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20264
De la 07 Ianuarie 2003
92666018

Horoscop

  • 30 July 2010, 23:00
Berbec – Pentru că sunteţi uneori prea delăsător, veţi pierde câteva ocazii de câştig! S-ar putea să constataţi că nu e bine să vă bazaţi atât de mult pe ceilalţi.

Taur – Astăzi, există discrepanţe între propunerile dvs. şi posibilităţile reale de concretizare. Şi pentru tranzacţii este o zi cu piedici. Amânaţi orice investiţie!

Gemeni – Idealismul ce vă domină vă facă să neglijaţi problemele urgente. Nu începeţi activităţi noi. Riscaţi să luaţi decizii greşite. Analizaţi cu atenţie orice propunere.

Rac – Aveţi grijă să terminaţi ce aţi început! Încercaţi să vă ocupaţi de problemele sentimentale. Ascultaţi cu răbdare propunerile persoanei iubite.

Leu – Partenerul vă ascunde ceva, însă nu trebuie să vă temeţi, deoarece este o surpriză plăcută. Astăzi sunt posibile fluctuaţii financiare.

Fecioară – O discuţie aprinsă cu partenerul v-ar putea crea o stare de iritare la începutul zilei. Din nefericire, veţi reuşi destul de repede să lămuriţi lucrurile.

Balanţă – Cu banii nu staţi bine, dar nu este un motiv să vă alarmaţi, fiindcă vă veţi redresa în curând. Cei din jur se pot bizui pe dvs., deşi nu suportaţi contrazicerile.

Scorpion – Nu vă propuneţi să schimbaţi brusc centrul preocupărilor dvs. şi nu demaraţi cu uşurinţă noi proiecte. Sentimental, vă veţi simţi mai puţin admirat.

Săgetător – Sunteţi preocupat de modul în care evoluează relaţia cu partenerul. Pentru că sunteţi mulţumit în acest domeniu, veţi suporta mai uşor bugetul de austeritate.

Capricorn – Sunteţi mai sensibil şi doriţi să vă atrageţi aprecierea altora. La serviciu, poate apărea o persoană importantă care vă este de folos. Atenţie la sănătate!

Vărsător – Veţi primi o sumă de bani de la unele colaborări, cu care veţi reuşi să vă achitaţi o parte din datorii. Încercaţi să-i acordaţi partenerului mai multă atenţie.

Peşti – În afară de faptul că vorbiţi ceva mai mult, veţi fi o prezenţă agreabilă şi un partener de distracţie acceptabil în familie. Va fi un sfârşit de zi cu surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, sâmbătă şi duminică
Bancul zilei: Păcatul aducător de câştig
La Complexul Lebăda, Fediuc este pus pe fapte mari
De ce vor să-l ducă pe Dumnezeu la şcoală?
Elogiul nebuniei
Ioan Rotundu
Ţâbuleac i-a tras în piept pe contrabandiştii cu alcool
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă