Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26159
De la 07 Ianuarie 2003
122911808

Horoscop

  • 4 August 2010, 23:00
Berbec – Generozitatea dvs. vă va atrage simpatia celor din jur. Sunteţi interesat de petrecerea timpului liber într-un mod atractiv. Comunicarea cu cei din jur decurge excelent.

Taur – Există posibilitatea unei confruntări cu un amic, aşa că ar fi bine să nu daţi curs unei polemici. Persoana iubită vă reproşează faptul că aţi cheltuit prea mult în scopuri personale.

Gemeni – Vă simţiţi bine în mijlocul familiei dacă renunţaţi la reproşuri făcute partenerului. Lăsaţi gândul să zboare departe şi faceţi planuri de viitori.

Rac – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să faceţi unele cheltuieli neprevăzute.

Leu – Nu vă plac lucrurile ascunse, dar acum şi dvs. procedaţi aşa. Vreţi să faceţi nişte aranjamente la serviciu şi păstraţi o tăcere de mormânt.

Fecioară – Ca din senin apare o problemă de sănătate, dar veţi găsi un remediu băbesc şi până a doua zi vă veţi simţi mult mai bine. Odihniţi-vă mai mult!

Balanţă – Vreţi să vă impuneţi voinţa în toate, dar în familie, dacă veţi apela la constrângeri, veţi ajunge la situaţii conflictuale. Aflaţi nişte secrete incitante.

Scorpion – Repetaţi greşeala pe care aţi mai făcut-o şi anul trecut, când în loc să luaţi o decizie clară, aţi considerat că timpul rezolvă totul. Surprize destul de greu de suportat!

Săgetător – Faceţi complimente, faceţi cadouri, vă întreceţi în a ajuta persoanele de sex opus şi… nu obţineţi nimic. Vă puneţi în pericol degeaba libertatea de a acţiona aşa cum doriţi!

Capricorn – Nu profitaţi cum se cuvine de tot norocul ce vi se oferă. Faceţi comentarii inoportune şi chiar îi criticaţi pe cei care vă cer să împărţiţi şansa împreună cu familia.

Vărsător – Din punct de vedere financiar este bine să nu vă aşteptaţi la schimbări majore pentru moment. Este necesar să nu faceţi nimănui confidenţe în această zi.

Peşti – Chiar dacă apar surprize în această dimineaţă, acestea sunt benefice pentru întreaga familie. Vi se măreşte salariul sau primiţi o funcţie mai importantă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, joi, 5 august
Soţii Alexa s-au sinucis, cine-s vinovaţii?
Bancul zilei: Tată la… 15 ani
Friptura care-i scoate din sărite pe vecini
Hai, că te-am găbuit, şmecherule!
Scurt istoric al sacului cu promisiuni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog