Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
44263
De la 07 Ianuarie 2003
80870745

Horoscop

  • 9 August 2010, 23:00
Berbec – Fiţi foarte atent la toate vorbele şi gesturile partenerului: e posibil ca tocmai ceea ce nu v-a atras atenţia să se dovedească a fi foarte important pentru el.

Taur – Nu luaţi în seamă ceea ce spun alţii despre dvs. Lăsaţi ca minciunile pe care le spun să fie povara propriei lor conştiinţe. Fiţi cât mai temperat, nu vă grăbiţi!

Gemeni – Destăinuiţi-i partenerului ce vă frământă. El ştie cum ar fi mai bine pentru amândoi. Azi el v-ar putea spune cele mai tandre şi mai importante cuvinte.

Rac – Timpul înseamnă bani. Treziţi-vă azi mai devreme, scurtaţi pe cât posibil pauza de masă şi de cafea. Este una din zilele în care fiecare clipă contează.

Leu – S-ar putea să vi se ofere posibilitatea de a da o mână de ajutor şefului dvs. Nu ezitaţi să folosiţi această ocazie. Va fi o faptă pur omenească şi o mişcare bună în carieră.

Fecioară – Vă daţi peste cap să vă faceţi la timp toate treburile, ba chiar să şi lucraţi în avans, pentru ca apoi să constataţi că nu a fost decât muncă în zadar.

Balanţă – Deveniţi capul întregului clan. Toţi au nevoie de ajutorul dvs, părerile dvs. devin lege pentru toţi. Partenerul vă e alături şi vă susţine în tot ceea ce întreprindeţi.

Scorpion – Lăsaţi-i pe alţii să alerge după omul perfect. Dvs. aveţi calitatea rară de a transforma în ideal omul pe care îl aveţi alături. Veţi constata că toţi prietenii vă vor invidia.

Săgetător – O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Vă recomandăm să evitaţi speculaţii de orice fel.

Capricorn – Sunteţi prea irascibil şi nu e momentul să cercetaţi cine e de vină şi cine nu. Ar fi bine să-i faceţi concesii partenerului sau şi mai bine un cadou.

Vărsător – Străduiţi-vă să faceţi astfel încât între dvs. şi cei cu care veniţi în contact să nu rămână nici un fel de neclarităţi sau lucruri nespuse. Totul trebuie spus deschis.

Peşti – Ascundeţi-vă toate îndoielile în spatele unui zâmbet. Lăsaţi-vă dus de curent. Priviţi în jur, informaţi-vă. Vremea concluziilor nu a venit încă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Clanul Albu a încălecat Prefectura Botoşani şi i-a pus căpăstru
Colţoasa
Diaree de la Pensiunea Andreea
Românul şi mormanul de schelete electrocasnice
Poartă maramureşeană acasă la Eminescu
Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ comemorat de mărunţii BOR
Florin Busuioc, declarat prezentatorul meteo al anului
Ciocoii culturali de la Memorialul Ipoteşti
A fost lansat oficial proiectul festivalului muzical „Hora de la Flămânzi”
Casă incendiată de un trăsnet
T ânărul înecat în Siret găsit după mai bine de 24 de ore de căutări
Victima unui accident rutier la Coţuşca
Festivalul Verii sabotat de PNL-işti
Căutând printre dărâmături
Se caută secretar la primăriile din 11 comune din judeţ
Amenzile Termicii între realitate şi zvonuri
Zeci de şcoli din judeţ îşi vor pune lacăt pe poartă
Bolnavi condamnaţi la moarte
Profesorii de la Colegiul Economic Botoşani încă mai sunt anchetaţi
Aglomeraţie mare la examenul de licenţă de la Spiru Haret Botoşani
Bancul zilei: Infidelitate acceptată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă