Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6804
De la 07 Ianuarie 2003
106106895

Horoscop

  • 12 August 2010, 23:00
Berbec – S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treaba. Vă sfătuim să nu inventaţi justificări. Aveţi grijă să nu vă descărcaţi nervii acasă!

Taur – Aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveţi alte planuri.

Gemeni – Starea dvs. generală nu va fi nici pe departe bună. Veţi fi agitat, neliniştit, iar nevoia de manifestare nu se va putea canaliza spre un scop concret.

Rac – O problemă de sănătate a unui părinte vă afectează foarte tare. Veţi avea nevoie de o sumă de bani pentru a ieşi din această încurcătură.

Leu – Configuraţia astrală stimulează relaţiile de colaborare, dar pune condiţii. Cea mai importantă este echitatea. Prin implicare, prin competenţă, prestigiul dvs. are de câştigat.

Fecioară – Sunteţi atenţi la priorităţi, la modul cum acţionează anturajul dvs. – prietenii şi adversarii. Acum aveţi ocazia să observaţi cine vă preţuieşte foarte mult.

Balanţă – Veţi aduce lumină în sufletul celor dragi şi îi veţi convinge să aibă mai multă răbdare, să nu ia decizii importante în grabă, mai ales dacă este vorba de locul de muncă.

Scorpion – Conflictele familiale tind să se permanentizeze, chiar dacă la prima vedere se bazează pe motive copilăreşti. Renunţaţi la reproşuri şi nu mai luaţi în seamă criticile!

Săgetător – Sunteţi salvat ca de fiecare dată de simţul practic deosebit şi de capacitatea de a vă organiza ireproşabil. Încercaţi totuşi să nu mai faceţi eforturi deosebite!

Capricorn – În această zi veţi fi optimişti şi încrezători în tot ce veţi face. Profesional, veţi prinde aripi şi forţă de a acţiona când şi cum trebuie iar sentimental vă abordaţi partenerul într-o manieră dulce.

Vărsător – Astăzi vă simţiţi mai vulnerabil şi mai sensibil, de aceea vi se va părea că cei din jur încearcă că profite de dvs. Vă recomandăm să ţineţi cont de sfaturile celor din jur.

Peşti – N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să aibă unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Este de asemenea posibil să fie nevoit să plece la drum, ceea ce vă va deranja.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Meci de fotbal între Rai şi Iad
Românul şi economia stearpă
Balta Roşie – locul unde sărăcia stă la braţ cu fudulia
Drumul spre est a început
Franta a închis peste 40 de tabere ilegale ale imigranţilor ţigani
Economia SUA se îndreaptă catre o deteriorare semnificativă
Traian Băsescu este unul dintre cei mai responsabili lideri ai timpurilor noastre
Incendiu de maşină stins de un pompier aflat în timpul liber
Anunţ angajare
Comunicat de presă - DJST
Proigram Tv SOMAX, vineri, 13 august
L-a îmbătat şi i-a luat adidaşii
Un poliţist a luat bătaie în Piaţa Mare
Centralele termice moca ignorate de botoşăneni
Evidenţa Populaţiei şi Memorialul Ipoteşti rămân cu angajaţi mai puţini
Consilierii judeţeni s-au încăierat pe seama CA din spitale
Tinerii îşi îneacă necazurile în substanţe halucinogene
Câldura îi seceră doar pe botoşănenii imprudenţi
Vorbe frumoase în loc de medicamente compensate
Firmele private se întrec în disponibilizări cu statul
Fantoma reducerilor de personal bântuie prin IŞ:J Botoş;ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă