Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10108
De la 07 Ianuarie 2003
92720135

Horoscop

  • 17 August 2010, 23:00
Berbec – Vă faceţi duşmani cu uşurinţă, doar pentru că nu aveţi răbdare să le explicaţi din ce cauză reacţionaţi într-un anumit fel. Vă rămân suficienţi amici, dar nu sunteţi mulţumiţi.

Taur – Irascibilitatea celorlalţi nu este o năzărire a minţii dvs., aşa că ar fi de preferat să vă dovediţi înţelept şi să îi evitaţi sau măcar să vă prefaceţi că sunteţi de aceeaşi părere cu ei.

Gemeni – Vă bucuraţi de atenţia şi aprecierea tuturor celor din jur, dar în mod special de cea a persoanei iubite şi acest lucru este singurul care vă stârneşte azi întreg interesul.

Rac – Se anunţă schimbări importante, bruşte dar pe termen lung, acestea nu vă sunt deloc pe plac, mai ales că nu stă deloc în puterea dvs. să modificaţi ceva.

Leu – Aveţi predispoziţia de a judeca greşit o persoană nou cunoscută, dar cum astral nu este clar dacă respectiva persoană este sau nu de încredere, este preferabil să amânaţi concluziile.

Fecioară – Este o zi ce seamănă cu un test al răbdării. Apare ocazia de a vă schimba locul de muncă, poate începeţi o afacere pe cont propriu. Nu vor lipsi grijile legate de sănătatea unuia dintre părinţi.

Balanţă – Dacă veţi discuta mai mult cu cei dragi, veţi rezolva mai multe probleme. Visaţi la un dar frumos sau la o dragoste neîmplinită, dar momentan rămâne doar un vis.

Scorpion – Veţi obosi mai uşor şi veţi avea mai puţină energie. Ar fi bine să vă faceţi un program ordonat şi să nu vă suprasolicitaţi din punct de vedere fizic.

Săgetător – S-ar putea să vă confruntaţi cu capricii din partea celor cu care intraţi în contact, pe care le rezolvaţi cu puţin umor. Plecaţi la drum sau visaţi la el.

Capricorn – În afară de faptul că vreţi să ieşiţi în evidenţă, aveţi o prezenţă agreabilă şi un parter ideal de conversaţie. Nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit.

Vărsător – Veţi avea unele cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, mai ales în faţa străinilor.

Peşti – Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari pe plan social. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante şi comunicării.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, miercuri, 18 august
Bancul zilei: Speranţe pierdute
Franţa va începe joi expulzarea ţiganilor către România şi Bulgaria
Elena Udrea vrea alegeri interne in PDL in toamna acestui an
MAE condamnă "încălcarea gravă" de către Rusia a Convenţiei de la Viena
Spionaj la Moscova?
Rusia încearcă să pună presiune pe Romaâia înaintea referendumului din Basarabia
Cine şi cu ce scop provoacă isterie în UE împotriva României şi RM
Români de pretutindeni, uitaţi de propria ţară şi persecutaţi în ţările în care trăiesc
Tânără salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de cca. 10 m
Italian cu bagajele pline de ţigări moldoveneşti
Numerele de înmatriculare expirate i-au adus dosar penal
Oierii din Botoşani sunt uimiţi de prostia ministrului Agriculturi
Liberalul Grigoraş o critică pe Elena Udrea
Clădirea Teatrului Mihai Eminescu se degradează continuu
Patron bătut în propria discotecă la Blândeşti
Nu sunt bani pentru reparat şcolile inundate
Liderii de sindicat din învăţământ se umflă din nou în pene
DSP Botoşani funcţionează fără directori la cârmă
Pacienţii reclamă, CAS analizează
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă