Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6123
De la 07 Ianuarie 2003
122578062

Horoscop

  • 8 September 2010, 23:00
Berbec – Încercaţi să vă odihniţi ceva mai mult. Culcaţi-vă mai devreme seara şi respectaţi un regim sănătos de viaţă. Această zi v-ar putea provoca o suprasolicitare a organismului.

Taur – Lucrurile nu depind prea mult de dvs., aşa că e de preferat să vă îndepliniţi cu atenţie atribuţiile. Fiţi pregătit pentru inspecţie. S-ar putea ca iubitei să i se pară că sunteţi prea autoritar.

Gemeni – Acordaţi o atenţie aparte unui prieten mai vechi. E posibil să descoperiţi cu uimire că acesta nutreşte faţă de dvs. sentimente mult mai puternice decât o simplă prietenie.

Rac – Vă place confortul căminului, dar cei din familie sunt prea zgomotoşi. Şi nu pentru că ar fi prea activi şi ar face totul singuri, ci fiindcă vă solicită sfatul sau ajutorul aproape în fiecare clipă.

Leu – Cei din jur sunt debusolaţi: ar trebui să acţioneze, dar nu sunt siguri să vor avea suficientă energie. În acest caz, dvs. trebuie să preluaţi rolul principal.

Fecioară – Nu luaţi în seamă ceea ce spun alţii pe seama dvs. Lăsaţi ca minciunile pe care le spun să fie povara propriei lor conştiinţe. Atenţie: nu umblaţi cu sume mari – sunt posibile unele pierderi.

Balanţă – Destăinuiţi-vă partenerului ce vă frământă – el ştie cum ar fi mai bine pentru amândoi. Azi el v-ar putea spune cele mai tandre şi mai importante cuvinte.

Scorpion – Faptul că ştiţi să spuneţi o vorbă bună la momentul potrivit vă va ajuta mult în rezolvarea unor probleme de serviciu. Acordaţi mai multă atenţie copiilor dvs.

Săgetător – Este o zi când nu e cazul ca, în aspectele materiale ale vieţii, să vă bazaţi pe prieteni, în special atunci când aceştia ocupă o treaptă mai înaltă pe scara socială.

Capricorn – Cine a spus că toate evenimentele neaşteptate au un caracter negativ? Nu vă temeţi de situaţiile neprevăzute: micul stres provocat se poate transforma într-o surpriză plăcută.

Vărsător – Este posibil ca partenerul să nu fie în cea mai bună stare de spirit – se pare că unul dintre măreţele sale planuri nu a mers. Nu-l lăsaţi să-şi verse nervii pe dvs.

Peşti – Aveţi atâta treabă, iar cei din jur parcă s-au vorbit să vă mai dea câte ceva de făcut. E bine să acceptaţi totul, nu vă grăbiţi să vă revoltaţi. O parte din sarcini vor dispărea de la sine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Boala din fire n-are lecuire
Program Tv SOMAX, joi, 9 septembrie
Mărfurile contrafăcute, benefice pentru consumatori şi industrie
Contribuţiile sociale la Persoane Fizice Autorizate. Un nou episod de bâlbâieli
Germania, ţara UE cu cele mai mici creşteri salariale in ultimii 10 ani
În condiţiile actuale mingea se află la preşedintele Ghimpu
Referendumul, înfrângere planificată?
Prietenii şi pacienţii Clinicii Novaoptic sunt încântaţi de noul format al site-ului
www.novaoptic.ro.
Smart blindat cu ţigări de contrabandă
Senatorul Câmpanu filozofează pe seama sănătăţii noastre
Accident rutier la Brăeşti
Un locuitor din Dângeni bătut măr de un puşti
omul a avut nevoie de 90 de zile de îngrijire medicală
Parcul Curcubeului va fi reabilitat
Banii de la Ministerul Economiei au fost împărţiţi
Moartea bădiei Dumitru trebuie să fie învăţătură de minte cîruţaşilor
Directorii de şcoli pot sancţiona neştiinţa de la Bac
Generala Macovei una spune şi alta face cu directorii de şcoli
De la anul vom avea card de sănătate
Cadrele medicale iar se joacă de-a protestele
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog