Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3270
De la 07 Ianuarie 2003
122575209

Horoscop

  • 14 September 2010, 23:00
Berbec – O zi calmă, fără evenimente deosebite, petrecută alături de cei dragi, cu care aveţi totuşi un program paralel, fără a vă intersecta decât rareori şi de aceea timpul trece plăcut.

Taur – Nu vă lăsaţi tentat să acceptaţi atrăgătoarea ofertă ce vi se face astăzi, oricâţi ar fi cei care vor încerca să vă convingă s-o faceţi, nu sunteţi făcut pentru asta.

Gemeni – Sănătatea este punctul dvs. slab în această zi şi acest lucru se va răsfrânge implicit asupra tuturor, în special al randamentului muncii depuse, deşi veţi încerca să nu se cunoască.

Rac – Aveţi parte de sarcini uşoare astăzi la serviciu, deşi unele par complicate şi laborioase, căci sunteţi într-o formă de zile mari şi aveţi destulă energie rămasă pentru a o cheltui acasă.

Leu – O zi destul de calmă, cu orele scurse monoton până la prânz, dar asta nu pare deloc să vă deranjeze, căci vă aşteaptă o seară mai agitată, undeva în oraş.

Fecioară – Apatia şi descurajarea celor din jur nu vă vor reduce elanul novator ce vă domină astăzi şi duceţi cu bine la capăt un plan care are putea însemna bunăstarea întregului colectiv.

Balanţă – Flexibilitatea şi altruismul fac întotdeauna casă bună. Acum veştile referitoare la evenimente de familie, dar şi invitaţiile primite în acest sens vă întăresc convingerile personale.

Scorpion – Este o zi în care căutaţi să îi convingeţi pe cei din jur că auziţi şi ceea ce nu este rostit. Simţiţi nevoia de manifestare, daţi-i drumul, exprimaţi-vă aşa cum doriţi, dar fără a ridica tonul.

Săgetător – O zi la care visaţi de foarte mult timp. Veţi pune în aplicare dorinţele cele mai ascunse. Viaţa de familie nu vă ridică probleme, sunteţi înţeles de către partener.

Capricorn – Cu toate că nimeni nu vă crede în stare să-i compătimiţi pe cei bătuţi de soartă, astăzi le veţi dovedi celor din jurul dvs. că nu sunteţi insensibil. Vă recăpătaţi pacea sufletească.

Vărsător – Sunteţi imprevizibil şi vreţi să ieşiţi în evidenţă, dar cei mai tineri ca dvs. vă vor da o lecţie. Nu este exclus să aveţi unele neînţelegeri cu o rudă sau să aveţi nevoie de un împrumut.

Peşti – Este de preferat să faceţi o listă de priorităţi şi nu să acţionaţi în mod haotic. Lipsa de răbdare este pentru dvs. un factor comportamental nou şi, din fericire, pasager.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, miercuri, 15 septembrie
Invitaţie la un mare eveniment agricol al judeţului Botoşani
Bancul zilei: Tăcerea episcopului
Educaţia din faţa blocului
Un radical american, autointitulat "Osama bin Laden creştin"
a fost arestat de FBI
De pesate 15 ani se tratează cu ceai de păducel
Petru Bogatu: A cui, totuşi, este Publica TV?
COMUNICAT DE PRESA - Oficiul de Poştă
Participaţi la Sǎptǎmâna Mondialǎ a Spaţiului Cosmic: 4-10 Octombrie 2010
Flutur, albeaţa din ochii social-democraţilor
Abandonaţi în evul mediu
Ioan Rotundu
Conducta de apă de la Leorda, „victima” alunecărilor de teren
Săptămâna Mobilităţii Europene la Botoşani
Adolescenta fugită dintr-un centru de plasament şi prinsă de jandarmi
Oierii unguri vin în transhumanţă la Târgul de la Popăuţi
Alegeri în UNPR
Senatorul Câmpanu bravează pe seama coplăţii din sistemul sanitar
Protecţia Copilului are de acum şi director economic
Comuniştii portocalii din IŞJ crează diversiuni pe seama profesorilor
aceasta pentru a masca dramele produse părinţilor şi mai ales elevilor
Farmaciştilor iar li se promit bani pe plăţile restante
Condiţie lingvistică pentru şeful DSP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog