Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24618
De la 07 Ianuarie 2003
122910267

Horoscop

  • 27 September 2010, 23:00
Berbec – Din pricina deziluziilor din ultima vreme, sentimentul de nemulţumire în plan afectiv va pune stăpânire pe dvs. Nu este cazul să faceţi schimbări pe acest plan. Riscul e mare.

Taur – Optimismul dvs. îi pune la grea încurcătură pe acei parteneri care nu vă cunosc suficient şi vă cred toate promisiunile. Primiţi multe telefoane şi poate chiar musafiri nepoftiţi.

Gemeni – Familia este alături de dvs. şi acest lucru vă dă un sentiment de siguranţă. Tocmai de aceea, încercaţi să fiţi mai receptivi la nevoile pe care le au cei din apropierea dvs.

Rac – Ponderaţi-vă pornirile exagerat de critice, căci astfel de manifestări vă vor aduce neplăceri. Vizita unor prieteni vă face ca atmosfera din căminul dvs. să fie deosebit de veselă.

Leu – Chiar dacă nu aţi rezolvat tot ceea ce v-aţi propus, nu trebuie să intraţi în panică. Cunoştinţele pe care le aveţi vă permit să faceţi unele speculaţii financiare.

Fecioară – O activitate socială vă va da ocazia să ajungeţi în centrul atenţiei unui grup mai mare de persoane. Dacă doriţi să vă păstraţi cota de popularitate, încercaţi să fiţi mai modest.

Balanţă – Încercaţi să fiţi mai conciliant, să faceţi voia părinţilor şi a celorlalte rude, nu neapărat pentru că aveţi nevoie de ei, dar, de această dată, chiar au dreptate.

Scorpion – Dacă vă veţi orienta energia către serviciu, ideile dvs. au şanse să fie strălucite. Dacă nu, fiţi prudent în tot ce faceţi deoarece ar putea să vă dea de lucru.

Săgetător – Aţi dori să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari, dar vă avertizăm că situaţia nu vă favorizează suficient. Aşa că mai aveţi puţină răbdare.

Capricorn – Dacă veţi da dovadă de stăpânire de sine şi înţelepciune, ziua de astăzi vă va aduce liniştea mult dorită. Nu riscaţi să faceţi singuri o treabă la care nu vă pricepeţi.

Vărsător – Aveţi o zi plină, în care totul va merge din plin. Sunteţi într-o formă de zile mari, iar energia vă susţine eforturile. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.

Peşti – Aţi putea să vă ocupaţi de activităţi mai deosebite, cu atât mai mult cu cât energia dvs. este superioară atât cantitativ, cât şi calitativ. Sunteţi în măsură să obţineţi şi unele rezultate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, mar'i, 28 septembrie 2010
Bancul zilei: Soţ încet la minte
Doi neo-nazişti polonezi au descoperit că sunt evrei
"A fost un şoc", susţin ei
Traian Basescu la depunerea jurământului lui Traian Igas
sa fiţi la înălţimea predecesorului vă face misiunea şi mai grea
Românii cu cele mai mari venituri din drepturi de autor
Mihai Ghimpu reales. Dan Dungaciu si Vlad Lupan in conducerea PL
Topul primilor 20 de politicieni botoşăneni
săptămâna 20 – 26 septembrie 2010
Dan Humelnicu şef la PDL Botoşani
Controale la comandă politică şi licitaţii „cu cântec”
Liberala Lupaşcu a lăsar CJ-ul fără buget
S.C. Nova Apa Serv ne dă apă de la 1 octombrie
Soldă mai mică pentru militarii care luptă pe frontul altora
ăniţiativă UNPR
Botoşănean înjunghiat la Vereşti
Bunică de 93 de ani violată de un tânăr de 19 ani
Eforturi mici, la vreme de criză, pentru îmbunătăţirea infrastructurii din Frumuşica
CAS va umbla la costul tratamentului pentru bolnavii cronici
Două autocare cu profesori la mitingul din Bucureşti
De la 1 octombrie bolnavii vor plăti de zece ori mai multg pentru medicamente
Începe reducerea de personal TESA din spitale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog