Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12475
De la 07 Ianuarie 2003
113137219

Horoscop

  • 8 October 2010, 23:00
Berbec – Lăsaţi orice treburi. Distracţiile trebuie să fie azi pe primul loc. Veţi acumula energii pozitive pentru o săptămână întreagă. La serviciu poate izbucni un mare scandal.

Taur – Chiar dacă iubitul este decis să-şi petreacă ziua tolănit în faţa televizorului, încercaţi să-l scoateţi din casă la o plimbare. Va aprecia acest lucru pentru că se va simţi foarte bine.

Gemeni – În casă, fiecare vorbeşte parcă în altă limbă, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni. Doar dvs. îi puteţi ajuta să găsească un limbaj comun şi să ia decizia corectă.

Rac – Aveţi succes la întâlnirile cu persoane importante. Este o zi foarte bună pentru a vă consolida relaţiile de cuplu şi pentru a vă face noi prieteni. Organizaţi-vă programul cu atenţie!

Leu – Colegii s-au împărţit în două tabere rivale. Dvs. trebuie să vă ţineţi departe de intrigi, să vă vedeţi de treburi. Curând, totul se aplanează şi veţi constata că atitudinea dvs. e cea câştigătoare.

Fecioară – Aţi făcut estimări hazardate şi acum e posibil să recurgeţi la demersuri reparatorii privind destinaţia unor sume de bani. Cota profesională creşte. Primiţi propuneri de colaborare.

Balanţă – Azi daţi dovadă de inspiraţie şi acţionaţi inteligent. Veţi descoperi amănunte care vă vor ajuta să luaţi o decizie importantă. În dragoste, cu cât sunteţi mai spontan, cu atât mai bine.

Scorpion – Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi şi pe cei din jur. La locul de muncă vă vor fi apreciate opiniile.

Săgetător – Veţi primi câteva informaţii care vă vor da peste cap toate planurile pe care le-aţi făcut în ultimul timp. Veţi intra în panică, dar veţi vedea că situaţia poate fi readusă la normal.

Capricorn – Este necesar să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin, chiar dacă aveţi de rezolvat probleme profesionale. Aveţi grijă cum vă administraţi bugetul.

Vărsător – Vă simţiţi perfect, însă o discuţie care va avea loc la serviciu cu unul dintre şefi v-ar putea crea o stare neplăcută. Sunteţi nemulţumiţi de realizările avute.

Peşti – Dorinţa de a demara o afacere vă este temperată de lipsa banilor. Dacă vă puneţi imaginaţia la treabă, puteţi obţine suma de bani de care aveţi nevoie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program TV SOMAX, sâmbătă şi duminică
Bancul zilei: Bărbatul umilit de nevastă
Coşmaruri uşoare, Gogoşico!
Un nou tip de uraniu, posibil combustibil pentru maşină...
Legea Parteneriatului public-privat (PPP) elimină complet licitaţiile
parlamentarii au ignorat atenţionările Cotroceniului
Guvernul Ucrainei adoptă un cod vestimentar anti-Timosenko
interdicţie pentru decolteuri adânci, fuste strâmte sau scurte şi rochii mulate
Rada supremă de la Kiev statuează despărţirea în români şi moldoveni
Un bărbat dispărut de trei luni este căutat de rude şi poliţişti
Mihalea Huncă – atac la şeful IŞJ Botoşani
Gazetarul Sorin Danciu a lansat, ieri, la Botoşani, volumul „Mă cheamă Mădălina”
„Piticul atomic este un mincinos”
Profesorii vor putea face schimb de elevi pentru meditaţie
Tâmplărie care lucrează prost calitativ
Screening pentru depistarea cancerului de col uterin
Reduceri de personal fără ca nimeni să plece acasă
Spitalele botoşănene n-au bani pentru plata salariilor
Haiducul Coroi – legendă şi adevăr
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă