Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4757
De la 07 Ianuarie 2003
122890406

Horoscop

  • 2 November 2010, 23:00
Berbec – Tot mai multe evenimente tind să se desfăşoare în culise. Nu vă lăsaţi impresionat de mesajele ciudate pe care le primiţi şi vorbiţi ceva mai puţin!

Taur – Aveţi o febrilitate intelectuală, dar instabilitatea dvs. vă poate aduce încurcături. Aflaţi că sunteţi bârfit de persoane care vă cunosc foarte puţin.

Gemeni – Priviţi cu suspiciune orice intervenţie verbală forţată. Sunteţi pretenţios în alegerea colaboratorilor, dar cedaţi în faţa manifestărilor spontane de dragoste.

Rac – Efortul susţinut de acomodare la cerinţele grupului de prieteni nu este compensat. Gândiţi mult, faceţi calcule, dar realitatea se prezintă astfel.

Leu – Sunteţi atras de societate, apăreţi în public şi încercaţi să obţineţi favoruri. Partenerul mai mult vă încurcă decât vă ajută, aşa că descurcaţi-vă singur.

Fecioară – Sunteţi puţin cam confuz în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu, dar în final vă veţi lămuri. Nu este bine să luaţi hotărâri importante astăzi.

Balanţă – Sunteţi ceva mai cu picioarele pe pământ, dar tot aveţi încredere în cine nu trebuie. Comunicaţi mai mult cu partenerul şi cu cei cu care lucraţi şi va fi mult mai bine.

Scorpion – Încercaţi să lăsaţi o impresie bună prietenilor şi persoanelor influente, dar, dacă faceţi lucrul acesta pentru a obţine un avantaj material, nu veţi avea câştig de cauză.

Săgetător – Visaţi astăzi şi lăsaţi mai multe lucruri să se rezolve de la sine. Nu vă lăsaţi indus în eroare de un prieten din anturajul apropiat, care va încerca să vă şantajeze.

Capricorn – Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea de gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi.

Vărsător – Dimineaţă s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare. Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi pierde bani.

Peşti – Optimismul nu este punctul dvs. forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să vă bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: De ce sunt politicienii uşor de operat
Cursuride perfecţionare oferite gratuit de PSD
Clanului fraţilor Gavril continuă să facă legea în Rădeni şi Boscoteni
poliţia îi reţine, procurorii şi judecătorii îi pun în libertate
Băsescu ne fereşte de populişti
dar de populismul lui cine ne fereşte?
E mai bine să fii pasionat de femei frumoase decât să fii gay!
Flexibilizarea Codului Muncii ar fi in avantajul a 1,6 milioane de români
care lucrează la negru în prezent
Consumatorii industriali să nu mai achiziţioneze gaze doar din producţia internă
Statul a cheltuit peste 317 milioane de lei pe servicii externe de avocatură
Beţivii din trafic nu se mai termină
„Scrisoare către Moş Nicolae”
Dorohoienii iau măsuri de apărare împotriva inundaţiilor
„Nu m-a prins microbul Elena Udrea!”
Părintele Manoliu are probloeme cu...
Ministrul Cseke promite stimulente angajaţilor DSP şi CAS
Noi piedici în pensionarea pe caz de boală
Liceenii de la Şendriceni nu mai vor să îngheţe de frig
Sute de copii botoşăneni au abandonat şcoala
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog