Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
8052
De la 07 Ianuarie 2003
77690757

Horoscop

  • 18 November 2010, 23:00
Berbec – Mintea dvs. este astăzi limpede şi eficientă. De aceea şi puterea de convingere vă este maximă. Încercaţi să vă găsiţi parteneri pentru afacerile în care sunteţi implicat.

Taur – Drumurile scurte, chiar dacă sunt obositoare vă vor avantaja astăzi. Veţi primi o veste cam ambiguă dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. Manifestaţi înţelegere faţă de prieteni!

Gemeni – Cu toate că intuiţia se opune uneori argumentelor raţionale sau tendinţelor afective, modul fericit în care se aranjează lucrurile vă asigură o zi bună.

Rac – Mobilitatea gândirii şi rapiditatea cu care acţionaţi, valorificate în educaţie, carieră sau iniţiative curente, pot fi dirijate spre obiective superioare.

Leu – Noile cunoştinţe vă îndeamnă să revizuiţi puncte de vedere şi să abordaţi un stil de lucru flexibil, fără a renunţa la principiile de bază. Partenerul este elementul surpriză.

Fecioară – Poziţia privilegiată, popularitatea de care vă bucuraţi sau evoluţia financiară pozitivă vă permit o oarecare detaşare în abordarea problemelor de serviciu.

Balanţă – Căutaţi să împăcaţi dorinţa de a pune deoparte ceva bani cu nevoia de a vă asigura confortul astfel încât să vă simţiţi bine şi să aveţi eficienţă. Este o zi cam agitată.

Scorpion – Conştient de punctele câştigate, domoliţi ritmul şi vă aplecaţi cu mai multă răbdare asupra problemelor curente şi a relaţiei de cuplu. Ascultaţi şi sfaturile partenerului!

Săgetător – Amabilitatea şi entuziasmul cu care participaţi la problemele celor dragi vă atrag simpatia unei femei. Sunteţi cam neatent cu banii. Aveţi o bucurie din partea unui prieten.

Capricorn – Deopotrivă activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite, dar nu prea aveţi energie fizică. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus.

Vărsător – Vă odihniţi, vă relaxaţi şi acordaţi mai multă atenţie copiilor sau persoanei iubite. Dacă vă suprasolicitaţi, pot apărea probleme de sănătate. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Peşti – Partenerul vă acordă multă atenţie şi este mai tandru ca de obicei, dar poate face o gafă în societate. Este o zi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi, în care vă întâlniţi cu o mulţime de persoane.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: De ce sunt femeile proaste
Punct de transformare a curentului electric în flăcări
Furaje incendiate de un necunoscut
CEO Unicredit are "coşmaruri" din cauza crizei datoriilor suverane
Ministrul de Interne se leapăpdă de ţiganii ieşiţi din ţară
PSD pune la cale o nouă moţiune de cenzură
Nu avem nimic de ascuns în cazul lui Viktor Bout, "Comerciantul Mortii"
Extremiştii maghiari au blocal la Budapesta serbarea zilei de 1 Decembrie
Blândului Georgescu i-a sărit muştarul
Umiliţi din nou. Pentru a câta oară?
Ioan Rotundu
Spitalul de Psihiatrie va fi luat la bani mărunţi
La primăvară încep lucrările la rampa de gunoi de la Stăuceni
Încep să plece angajaţii de la Consiliul Judeţean
Ţâbuleac simte povara funcţiei de preşedinte al CJ Botoşani
aşa că-l va sprijini pe Flutur, dacă este vorba de şefia PDL
Vântul disponibilizărilor adie iar printre bugetari
Profesorii se temn că banii ce-i iau cu o mână îi vor da cu cealaltă
Şi ieri a fost o Zi Europeană – despre Antibiotice
Medicamentele expirate de acasă vor fi predate la farmacii
“Saptamana legumelor donate” la Grup Scolar “Dr. Mihai Ciuca” Saveni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă